Keçiörengücü, Amedspor deplasmanından puansız dönüyor

Trendyol 1. Lig’de 9. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü deplasmanda Amedspor ile karşılaştı. Bu mücadeleyi başkent ekibi 4-1 kaybetti.

Keçiörengücü, Amedspor deplasmanından puansız dönüyor

Trendyol 1. Lig’in 9. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü, Amedspor’a konuk oldu. Mücadele ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada Ankara Keçiörengücü istediği bir oyunu sahaya yansıtamazken mağlup olarak haftayı puan alamayarak kapattı.

GOLLER ARDI ARDINA GELDİ

Karşılaşmanın henüz başında Amedspor skor üstünlüğünü ele geçirdi. 7. ve 15. dakikalarda Mbaye Diagne attığı gollerle skoru Amedspor lehine 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın 29. dakikasında ise Amedspor’un kazanmış olduğu penaltıyı tecrübeli futbolcu Aytaç Kara gole çevirdi. Skor 3-0 olurken bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıda da Ankara Keçiörengücü beklenen oyunun sergilemekte zorluk yaşadı. Skordan dolayı gelen moral bozukluğu ile pek bir varlık gösteremeyen Ankara ekibi maçı döndürecek bir performans ortaya koyamadı. 54. dakikada ise Dia Saba attığı gol ile skoru 4-0 yaptı.

Keçiörengücü, Amedspor deplasmanından puansız dönüyor

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN TEK GOLÜ 90. DAKİKADA

Maçın kalan dakikalarında kalecisini gole kapatan Ankara Keçiörengücü 90. dakikada ise Halil Can Ayan ile karşılaşmada tek golünü buldu. Bu şekilde mücadele 4-1 sona erdi.

Amedspor deplasmanından mağlubiyet ile dönen Ankara Keçiörengücü 10. hafta karşılaşmasında başkentte Sivasspor’u ağırlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER