Gölbaşı

Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını drone ile yapıyor Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını drone ile yapıyor Yaz aylarının gelmesi belediyelerde ilaçlama çalışmalarının hız kazanmasına neden oldu. Bu sebeple Gölbaşı belediyesi de hızlı ve etkili ilaçlama yapmak adına bir yöntem geliştirdi.
Gölbaşı Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma Gölbaşı Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma Konut sahibi olanları ilgilendiren emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ile beraber arttı. Emlak vergisi ödeme tarihleri araştırma konusu olmaya devam ederken 2024 yılına ilişkin tarih araştırması hızlanırken Gölbaşı Belediyesinden açıklama geldi.
Gölbaşı Belediyesi'nden köpek saldırıları ile ilgili önemli duyuru! Gölbaşı Belediyesi'nden köpek saldırıları ile ilgili önemli duyuru! Gölbaşı'nda okul, üniversite kampüsü ve hastane çevrelerinde son dönemde sıklıkla yaşanan köpek saldırılarına ilişkin açıklamalara yer verildi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kuraklık için vatandaşlar dualar etmeye devam ediyor. Manevi olarak destek isteyen ilçe sakinlerinin son yaptığı duada topraklarının bereketlenmesi ve sıkıntıların yok olması istendi.
Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor Yaz aylarının gelmesi vatandaşlar açısından sosyalleşme ve açık alanda daha fazla yer alma fırsatı tanıyor. Bu dönemde insanların güzel anlar geçirmesi için Gölbaşı'nda yoğun bir ilaçlama çalışması yürütülüyor.
Gölbaşı Belediyesi'nin toplam borcu belediye binasına asıldı! Gölbaşı Belediyesi'nin toplam borcu belediye binasına asıldı! Gölbaşı Belediye Binası'na borçlarının yer aldığı afiş belediye binasına asılarak, belediyenin toplam borcu Gölbaşı halkına duyuruldu. Afişte tüm borçlar detaylı bir şekilde açıklandı.
Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Gölbaşı halkı yeşil alanlara daha fazla gitmeye başladı. Bu konuda hazırlık yapan belediye birimleri de vatandaşların kaliteli vakit geçirmesi için faaliyetlerini devam ettiriyor.
Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı! Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı! Ankara Gölbaşı'nda vatandaşların yoğun ilgisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Düzenlenen etkinliklere Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı katılım sağladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı! Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı! Bugün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayımladığı mesajda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 104. yılını kutladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı Uzun bir dönem sonra yeniden Gölbaşı Belediye Başkanı olan Odabaşı'na tebrik amaçlı ziyaretler devam ediyor. Toplumun her kesiminden gelen isimleri makamında ağırlayan Başkan Odabaşı duyduğu minneti dile getirdi.
Gölbaşı Belediye Meclisi Başkanvekili Ergezer, belediyenin toplam borcunu açıkladı! Gölbaşı Belediye Meclisi Başkanvekili Ergezer, belediyenin toplam borcunu açıkladı! 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanması ile beraber Gölbaşı Belediyesi de el değiştirdi. Bir dönem Cumhur İttifakı'nın MHP'den Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Şimşek, bu sene yapılan seçimlerde kaybetti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı Yakup Odabaşı'nın kazandığı başkanlığın ardından Belediye Meclisi toplantısı da gerçekleşti. Toplantıda belediyenin toplam borcu açıklandı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı Başkan Odabaşı seçimlerin hemen ardından bazı zorunlu işlemlerle ilgilenmek zorunda kaldığı için bayramlaşma programına katılamamıştı. Bu önemli geleneği ihmal etmek istemeyen yeni başkan Gölbaşı halkını makamında misafir etti.