Gündem

29 Ekim resmi tatil mi, okullar kapalı mı, özel sektöre tatil var mı? 29 Ekim resmi tatil mi, okullar kapalı mı, özel sektöre tatil var mı? Türkiye bu sene şanlı Cumhuriyetimizin 101. yaşını kutlamaya hazırlanırken tatil planı yapanlarda araştırmalarına başladı. 29 Ekim resmi tatil mi, 28 Ekim yarım gün mü, kaç gün tatil olacak, özel sektöre tatil var mı sorularına yanıt geldi.
Ankara güneş ne zaman doğuyor, namaz imsak vakti sabah ezanı kaçta okunuyor? Ankara güneş ne zaman doğuyor, namaz imsak vakti sabah ezanı kaçta okunuyor? İmsak saatleri için beklenen açıklama yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvim ile imsak vakti ve sabah ezanı saatleri illere göre belli oldu.
Çorum'da park halindeki kamyonette yangın çıktı! Çorum'da park halindeki kamyonette yangın çıktı! Çorum’da park halindeki kamyonetin motor kısmından çıkan alevler yangına neden olurken yangında maddi hasar meydana geldi.
Narin Güran soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi Narin Güran soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi Narin Güran soruşturmasında savcılık makamı iddianameyi hazırlayarak mahkemeye sunarken 4 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den yardımcı kaynak açıklaması: “Hiçbiri onaylanmış değil” Milli Eğitim Bakanı Tekin’den yardımcı kaynak açıklaması: “Hiçbiri onaylanmış değil” Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ankara’da düzenlenen MEBİ Bireysel Öğrenme Platformu Tanıtım Programı’na katılarak burada önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin bütün sınıflarında akıllı tahta olan dünyadaki tek ülke olduğunu ifade eden Bakan Tekin, yardımcı kaynaklara da değindi.
Aysın Komitgan FETÖ Fetullah Gülen hakkında ne dedi, neden özür diledi? Aysın Komitgan FETÖ Fetullah Gülen hakkında ne dedi, neden özür diledi? FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırırken ölüm haberini duyuran Aysın Komitgan 'ın açıklamaları tepki çekmişti. Komitgan açıklama yaptı.
Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı? Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı? Aktarılan son dakika haberine göre Juventus’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden Arda Güler’in transfer edildiği açıkladı. Bu gelişme sonrasında Arda Güler Juventus’a transfer oldu mu, olacak mı sorusu gündem oldu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: “23 ilde afet çalışmaları tamamlandı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: “23 ilde afet çalışmaları tamamlandı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra 23 ildeki afet risk çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Belirlenen 23 ilde toplamda 200 bin hektarlık alanda mikrobölgeleme çalışmaları sona erdi.
Ankara’da uçak sesleri son dakika 2024! Sonik patlaması nedir, neden olur? Ankara’da uçak sesleri son dakika 2024! Sonik patlaması nedir, neden olur? Başkentliler sabah saatlerinde Ankara’da patlama seslerini araştırmaya başladı. Ankara’da uçak sesleri neden geliyor? Dün akşam Ankara Valiliği’nin açıklaması sonrasında sonik patlamasının ne olduğu ve neden olduğu da merak konusu oldu.
TÜİK sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvurular başladı TÜİK sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvurular başladı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Resmi Gazete’de personel alımına çıktı. Yayımlanan son ilana göre TÜİK bünyesine 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.
Fetullah Gülen öldü mü, neden hayatını kaybetti,  FETÖ'nun başına yerine kim geçecek? Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Hain darbe girişimi sonrasında terör örgütü olarak ilan edilen FETÖ'nün yöneticisi Fetullah Gülen hakkında bir süredir sağlık durumunun kötü olduğu yönünde haberler yapılıyordu. Fetullah Gülen'in öldüğü açıklandı. Neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, yerine kim geçecek soruları yanıtlandı.
21 Ekim Pazartesi okullar tatil mi 2024, bugün okul var mı? 21 Ekim Pazartesi okullar tatil mi 2024, bugün okul var mı? 21 Ekim 2024 Pazartesi günü haftanın ilk iş ve okul günü için araştırmalar başladı. Deprem ve bir anda bastıran kötü hava koşulları nedeniyle bugün okullar tatil mi, okul var mı soruları gündeme gelirken valilik kararları beli oldu.