Gündem

TBMM'de bir kavga daha! İYİ Parti ve MHP Milletvekilleri birbirine girdi TBMM'de bir kavga daha! İYİ Parti ve MHP Milletvekilleri birbirine girdi Türkiye Büyük Millet Meclisinde geçtiğimiz gün yaşayan arbede ülke gündemine oturmuştu. AK Parti ve Dem Parti Milletvekilleri arasında yaşanan olayın ardından bugünde bir başka kavga çıktı.
Toplu taşıma öğrenci akbili yaş sınırı kaç oldu? Toplu taşıma öğrenci akbili yaş sınırı kaç oldu? Toplu taşıma araçlarında öğrenciler için indirimli akbil kullanımına hak veriliyor. İndirimli akbil kullanan öğrenciler için alınan yeni bir karar daha araştırma konusu oldu. Öğrenci akbillerine yaş sınırı getirilmesi kararı sonrası yaş sınırı da merak konusu oldu.
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavına giriş belgeleri erişime açıldı KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavına giriş belgeleri erişime açıldı Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar, KPSS puanı ile atama yapan kurumlara başvuru yapabiliyor. KPSS puanı almak üzere çalışmalarını sürdüren adaylar, 14 Temmuz'da başlayan 2024 KPSS serüveninde bu hafta KPSS Öğretmenlik Alan bilgisi Testi için ter dökecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sitesi engelli vatandaşlar için Erişilebilirlik Menüsüyle hizmet verecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli vatandaşlar için Erişilebilirlik Menüsüyle hizmet verecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalar takip edilirken bakanlık, engelli bireyler için resmi internet sitesi üzerinden özel bir menüyü devreye aldı. Bakanlığın resmi internet sitesi engelli vatandaşlara Erişilebilirlik Menüsüyle hizmet verecek.
Resmi Gazete'de duyuruldu! Jandarma sağlık personeli temini için öğrenci alımı yapacak Resmi Gazete'de duyuruldu! Jandarma sağlık personeli temini için öğrenci alımı yapacak Askeriyeye yapılan alımlar binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. Askeriyede görev yapmak isteyen kişiler alımlarla ilgili detaylara ulaşmak üzere araştırma yaparken Jandarma, Resmi Gazete aracılığıyla sağlık personeli temini için 31 öğrenci alımı yapacağını duyurdu.
Sivas - Ankara yolunda korkutan kaza! Metrelerce sürüklendiler Sivas - Ankara yolunda korkutan kaza! Metrelerce sürüklendiler Sivas'ta yaşanan kazanın ağır bir son ile bitmemesi tek teselli oldu. Sonu yaralanma ile biten bu olayın çıkış nedeni ise bir kez daha tedbir ve dikkati akıllara getirdi.
Tokat'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi! Tokat'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi! Türkiye'nin sıklıkla yaşanan yüksek ölçekli depremlerine bir yenisi daha eklendi. AFAD Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.
TBMM'de kavga çıktı! Vekiller yumruk yumruğa birbirine girdi TBMM'de kavga çıktı! Vekiller yumruk yumruğa birbirine girdi Gergin bir dönemden geçen Türkiye Büyük Millet Meclisinden görenleri hayrete düşündüren bir olay yaşandı. Vekillerin aralarında yaşanan arbede kameralara böyle yansıdı.
CHP Lideri Özgür Özel: Şantaja boyun eğmeyiz CHP Lideri Özgür Özel: Şantaja boyun eğmeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı borçlarını ödemeyen belediyelere karşı harekete geçileceğini söylemişti.
Çöp şiş katmere yoğun ilgi! Çöp şiş katmere yoğun ilgi! Eşsiz bir lezzet olan katmer, çöp şiş şeklinde yapılınca ilgi odağı oldu.
20 metrekare alanda 40 yıldır yorgan dikiyor! Yanında çalışacak çırak bulamıyor 20 metrekare alanda 40 yıldır yorgan dikiyor! Yanında çalışacak çırak bulamıyor Kırşehir'de yaşayan Cengiz Gök, 40 yıldır yorgan dikiyor. Yeni nesillere zanaatını anlatmak istediğini söyleyen Gök, yanında çalışacak çırak bulamadığını ifade etti.
PTT annelere 3700 TL yardım başvurusu var mı? 3700 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? PTT annelere 3700 TL yardım başvurusu var mı? 3700 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? PTT’nin, bazı sosyal medya hesaplarının aktardığına göre anneler için 3700 TL yardımda bulunacağı açıklandı. PTT’nin böyle bir uygulamasının olup olmadığı ve nasıl başvurulacağı merak edildi.