Bala

Ankara'nın Bala ilçesinde Flake Yem Üretim Tesisinin inşası devam ediyor Ankara'nın Bala ilçesinde Flake Yem Üretim Tesisinin inşası devam ediyor Ankara2ya yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Bala ilçesinde Flake Yem Üretim Tesisinin inşasının da devam ettiği açıklandı.
Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak Ülkemizde doğal gaz alt yapısı bulunmayan bölgeler bulunuyor. Bu bölgeler için özel çalışmalar yürütülürken Ankara'nın bala ilçesi için de bir müjde verildi.
Ankara Bala'da o barajı görenler deniz sanıyor! İşte doğanın Ankaralılara bir armağanı daha Ankara Bala'da o barajı görenler deniz sanıyor! İşte doğanın Ankaralılara bir armağanı daha Dışarıdan gelen turistlerin dahi gittiği Kesikköprü barajına gitmek, görmek burada farklı su sporları yapmak ve fotoğraf çekinmek isterseniz muhteşem bir doğa manzarası sizi bekliyor olacaktır.
Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'a nasıl ulaşırım ve iletişime geçerim? Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'a nasıl ulaşırım ve iletişime geçerim? Ankara'nın Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'a ulaşmak isteyen vatandaşlar nasıl ulaşacaklarını merak ediyor. Peki ama Ahmet Buran'a ulaşmak mümkün mü? Bala'da yaşayanlar bu soruya cevap arıyor.
Bala Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediyenin yol güzergahı! Bala Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediyenin yol güzergahı! Bala Belediyesi adından da anlaşılacağı üzere Ankara'nın Bala ilçesinde bulunuyor. Peki ama Bala Belediyesi'ne nasıl gidilir?
Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret! Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret! Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'ı makamında ziyaret etti.
Ankara'da Bala Belediyesinin yaz spor okulları başladı! Ankara'da Bala Belediyesinin yaz spor okulları başladı! Bala Belediyesi ilçede yaz spor okulu için kayıtların başladığını duyurdu.