ANASAYFA Bala Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!

Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'ı makamında ziyaret etti.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!

Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!-Ankara’da ilçe belediyeler projeleri ile ilçe sakinlerine hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda da her geçen gün daha iyi projelere imza atabilmek adına ilçeler arası tatlı rekabet de devam ediyor. Son olarak birlikte çok sayıda önemli projelere imza atan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran bir araya geldi.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, Ahmet Buran’ı ziyaret etti. Buran’ı makamında ziyaret eden Altınok, Bala ilçesindeki faaliyetler hakkında bilgi alırken ortak projeler konusunda da fikirlerini paylaşarak istişarelerde bulundu.

whatsapp-image-2023-07-19-at-08-55-30.jpeg

Başkan Buran ise Altınok'un fikirlerini değerlendirerek kendisini makamında ziyaret eden Altınok’a nazik ziyareti dolayısı ile ilçenin takımı olan Bala Belediyespor’un forması ve kahve fincanı seti hediye etti.

whatsapp-image-2023-07-19-at-08-53-23.jpeg

"ÇALIŞMALARIMIZ ÜZERİNE İSTİŞARELERDE BULUNDUK"

Ardından iki Başkan forma ile hatıra fotoğrafı çektirdi. O anları sosyal medya üzerinden paylaşan Buran, "Bizleri ziyarete gelen Balâ sevdalısı, hizmetleriyle gönüllerde taht kuran, bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan hemşehrimiz, çok kıymetli Keçiören Belediye Başkanımız Sn. Turgut Altınok ile çalışmalarımız üzerine istişarelerde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ankara’nın Keçiören ilçesinde dost projeleriyle adından söz ettiren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un memleketinin ise aslen Ankara’nın Bala ilçesi olduğu bilinmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da OSB Kızılay yönü Eryaman 1 2 metrosu arızalandı! Durak insan yığınına döndü

Ankara'da OSB Kızılay yönü Eryaman 1 2 metrosu arızalandı! Durak insan yığınına döndü