ANASAYFA Bala Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak

Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak

Ülkemizde doğal gaz alt yapısı bulunmayan bölgeler bulunuyor. Bu bölgeler için özel çalışmalar yürütülürken Ankara'nın bala ilçesi için de bir müjde verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak

Ankara'nın Bala ilçesinde yaşayanlara müjde verildi! Bala Ergin Mahallesi'nde doğal gaz çalışmalarına başlanacak - Türkiye'de henüz doğal gaz alt yapısı bulunmayan pek çok ilçe, köy ve mahalle bulunuyor. Söz konusu bölgelere doğal gaz hattı çekilmesi için çeşitli çalışma ve projeler yürütülüyor. Ankara'nın Bala ilçesindeki Ergin Mahallesi'nde doğal gaz altyapı çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

BALA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

bala Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Asım Yüksel'i makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Bala Belediye Başkanı Buran, Ergin Mahallesi'nde doğal gaz hattı çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

''ERGİN MAHALLEMİZE DOĞAL GAZ HAYIRLI OLSUN''

Bala Belediye Başkanı Buran, "Yaptığımız yoğun görüşmeler sonucu Ergin Mahallemizi doğal gaz ile buluşturuyoruz. Kıymetli genel müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum.

aa-20230808-31875391-31875390-baladaki-ergin-mahallesinde-dogal-gaz-calismalari-baslayacak.jpg

Ergin Mahallemize doğal gaz hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Bala ilçesinin Ergin Mahallesi'nde çok kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü, heyecan dolu maç için Kasımpaşa karşılaşmasının biletlerini satışa çıkardı!

MKE Ankaragücü, heyecan dolu maç için Kasımpaşa karşılaşmasının biletlerini satışa çıkardı!