Haberler

09:03
Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek! Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek! Ankara temsilcisi Gençlerbirliği yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçını bugün oynayacak. Kırmızı siyahlılar transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş ile Kocaeli'nde maç yapacak.
08:38
Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı Hollanda'da doğup büyüyen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu'nun başkentte bir konser vereceği açıklanmıştı. ABB'nin katkıları ile gerçekleşen konser Türkiye - Hollanda ilişkilerinin 100. yıl dönümüne atfedilmişti.
08:20
Ankara Etimesgut'ta polisler kapkaç suçlusunu 17 günde 217 görüntü izleyerek yakaladı Ankara Etimesgut'ta polisler kapkaç suçlusunu 217 görüntü izleyerek yakaladı Gün içinde gerçekleşen suçlar ile ilgili sokak kameraları emniyet mensuplarının işinin büyük oranda kolaylaştırıyor. Görüntüler aracılığıyla suçluları daha kolay tespit eden ekipler soruşturmaları daha hızlı bir şekilde tamamlıyor.
00:43
Trump'tan dünyayı korkutan açıklama: Üçüncü dünya savaşına yakınız Trump'tan dünyayı korkutan açıklama: Üçüncü dünya savaşına yakınız Bir önceki dönemin ABD Başkanı olan Donald Trump yaklaşan seçimlerde yeniden aday olmanın hesaplarını yapıyor. Sivri dilli ve dobra çıkışları ile bilinen Trump büyük bir savaş beklentisi içinde olduğunu ifade etti.
00:22
Olimpiyat oyunları resmen başladı! Türkiye kafilesi göz kamaştırdı Olimpiyat oyunları resmen başladı! Türkiye kafilesi göz kamaştırdı Sporseverlerin merakla beklediği 2024 Paris Olimpiyat oyunları resmen başladı. Alışılmışın dışında bir açılışla merhaba diyen olimpiyat oyunları sporcularımız bayrağımızı sallayarak kendilerini izleyenleri selamladı.
00:00
Ankara'da define ararken patlama yaşandı! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'da define ararken patlama yaşandı! 1 kişi hayatını kaybetti Okuyanda şaşkınlık uyandıran olayın adresi Kalecik ilçesi oldu. İlçede bir alanda define olduğuna inanan ve bu konuda kazı çalışmaları yapanlar kötü bir sonla karşılaştı.
22:38
Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Ankara'da yaz günleri yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor. Yerel yönetimler tarafından vatandaşların gün içinde olduğu gibi akşam saatlerinde de sosyalleşmesi adına programlar hazırlanıyor.
22:11
Ankara'da asansör boşluğuna düşüp vefat eden kız olayında ihmal iddiası Ankara'da asansör boşluğuna düşüp vefat eden kız olayında ihmal iddiası Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda henüz 13 yaşında bir kız mahsur kaldığı asansörden kurtarılırken hayatını kaybetmişti. Genç kızın vefatı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.
21:51
CHP Lideri Özel: Biz bu milleti sırtımızda taşırız CHP Lideri Özel: Biz bu milleti sırtımızda taşırız Siyasiler seçim döneminin ardından Anadolu'nun farklı illerine gitmeye ve orada mitingler düzenlemeye devam ediyor. Bu konuda çok aktif olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'dan önemli mesajlar verdi.
20:51
Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Gün içinde çok sayıda insan özel sebeplerinden dolayı diğer insanlar gibi hayatına devam edemiyor. Bu kapsamda yerel yönetimler tarafından vatandaşların ayağına kadar ulaştırılan hizmet büyük önem taşıyor.
20:27
Çocukluğunu özleyen yetişkinler Ankara'da buraya gidiyor! Bir döneme damga vuran eğitim karakteri Çocukluğunu özleyen yetişkinler Ankara'da buraya gidiyor! Bir döneme damga vuran eğitim karakteri Orta yaş ve üzeri vatandaşlar her insan olduğu gibi dönem dönem çocukluklarına ve okul hayatlarına duydukları özlemleri dile getiriyorlar. Bu kapsamda bir zamanlar ilkokul öğrencilerine okuma yazmayı sevdirmek adına oluşturulan Cin Ali karakteri nesilden nesile anlatılmaya devam ediyor.
19:59
Ankara Sincan'da doğalgaz borusu patladı! Ankara Sincan'da doğalgaz borusu patladı! Sincan ilçesinde yaşanan olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü öğrenildi. Bir caddede yaşanan çalışma esnasında yaşanan patlama büyük bir korku yaşattı.
19:29
İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti Görevde bulunduğu 1 yıllık süre zarfında bir çok geniş çaplı operasyon gerçekleştirilmesi ile akıllarda yer edinen Ali Yerlikaya vatandaşlarla da bir araya geliyor. Bu kapsamda Bakan Yerlikaya bu kapsamda Ulus'ta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi
19:07
Bingöl 4.2'lik depremle sarsıldı! Güneydoğu'dan korkutan haber Bingöl 4.2'lik depremle sarsıldı! Güneydoğu'dan korkutan haber Ülkenin dört bir yanından gelen yüksek ölçekli depremler vatandaşları tedirgin etmeyi sürdürüyor. En umulmadık yerlerden gelen depremler her an her yerde büyük bir yıkım olabileceği mesajını veriyor.
18:42
Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti! Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti! Geçen sezonu Ankara ekibinde geçiren Bostan sezonun büyük bir kısmında yedek kulübesinde oturmuş, sonradan kendine verilen şansı çok iyi değerlendirmişti. Kısa zamanda büyük bir performansa sahip olan Bostan'ın yeni takımı belli oldu.
18:23
Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM'de konuşma yapacak ABD'nin Netanyahu hamlesine Türkiye'den Mahmut Abbas'lı cevap İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun ABD Meclisinde konuşma yapması tepki toplamıştı. Yaşanan çatışma ile ilgili olarak taraflara başından beri itidal çağrısı yapan ve Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Türkiye'den bu konuşmaya karşı hamle geldi.
17:46
Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı Ankara'da tırdan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetmişti. Söz konusu kazanın hemen öncesine ait görüntüler ortaya çıktı.
17:08
Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı, tarımsal faaliyetleri ve çiftçiyi desteklemek adına çalışmalarına devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren belediye, çiftçiye mazot desteği müjdesi verirken başvuruların da alınmaya başladığını duyurdu.
16:52
Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesi, ilçede düzenlenecek olan Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davette bulundu. Tüm vatandaşların davet edildiği etkinliğe dair detaylar da belli oldu.
16:30
EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile yeni tasarruf adımı da duyuruldu. EGO Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan otobüslerin bakım ve onarımının kendi atölyelerinde yapılarak tasarruf edildiği ifade edildi.
16:13
Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek! Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek! Başkent Ankara'da ABB tarafından düzenlenen konser programlarına olan ilgi devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen konserlere ait takvim de araştırma konusu olurken Ankara'da bugün Karsu'nun konser vereceği öğrenildi.
14:45
Ankara Sincan'daki bisiklet hırsızlığı anbean kamerada Ankara Sincan'daki bisiklet hırsızlığı anbean kamerada Başkent Ankara'da binalara girerek bisiklet çalan şahıs, binanın güvenlik kamerasına takıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada gündem olurken vatandaşlar da tepki gösterdi.
14:31
Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu Ankaralı Ayşe Ortaca Festivaline konuk oldu Ankaralı sanatçılar, pek çok festivalde sahne almaya devam ediyor. Bir festival kapsamında Muğla'da sahne alan Ankaralı Ayşe, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
14:12
ASKİ Genel Müdürlüğünden vatandaşlara su depoları uyarısı ASKİ vatandaşları su depolarının temizliği konusunda uyardı ASKİ Genel Müdürlüğü, şebeke suyunun içinde beklediği su depolarının sağlıklı su açısından kritik önem taşıdığını hatırlatarak Ankara halkına önemli açıklamalarda bulundu Su depolarının normal şartlarda 6 aylık periyotlarla düzenli olarak temizlenmesi gerektiğini belirten ASKİ'den açıklama geldi.
13:28
Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ederken bu yatırımlar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. İlçeye kazandırılan yeni alanlar hakkında Pursaklar Belediyesinden açıklamalar gelirken mevcut alanlar da yenilenerek geliştirilmeye devam ediyor.
12:34
Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Yakacık Mesire Alanının peyzaj düzenlemeleri ve temizlik bakımlarını yapmaya devam ediyor. Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken yaz sıcaklarının keyfini çıkarak vatandaşlar piknik yaparak stres atıyor.
11:36
ASO'dan sanayide nitelikli iş gücünü artırmak için çifte protokol ASO'dan sanayide nitelikli iş gücünü artırmak için çifte protokol ASO, sanayi sektörü için birbirinden önemli adımlar atmaya devam ediyor. ASO, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak için iş birliği protokolüne imza attı.
11:08
2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar? 2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar? Futbolseverler Süper Kupa final maçı hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Süper Kupa bilet fiyatları merak konusu olmaya devam ederken biletlerin satışa ne zaman çıkacağı da sorgulanan konular arasında yer alıyor.
10:42
Pazar günü yapılacak ALES 2 sınavına 157 bin 530 aday başvurdu Pazar günü yapılacak ALES 2 sınavına 157 bin 530 aday başvurdu Akademik kariyer yapmak isteyen adayların katılım sağladığı ALES, yılın ikinci oturumunu gerçekleştirecek. ÖSYM, 2024-ALES/2 sınavının 28 Temmuz Pazar günü yapılacağını duyurdu.
10:13
MGM Ankara'da yağış beklendiğini duyurdu MGM Ankara'da yağış beklendiğini duyurdu MGM'nin hava durumu verileri takip edilmeye devam ederken Ankara için yapılan sağana yağış uyarılarına bugün bir yenisi daha eklendi. Ankara'daki yağış beklentisi nedeniyle hava durumu verileri takip edilirken yurt geneli hava tahmin raporu da yayımlandı.