Gençlerbirliği

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 7 madalya kazandı.
Gençlerbirliği Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu Gençlerbirliği Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden başkent ekibi önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Manisa FK'nın tecrübeli stoperi ile 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.
Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti Gençlerbirliği yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde top başı yapan futbolcular rutin sağlık kontrolünden geçirildi.
Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu Takımlar 2024 -2025 sezonu için hazırlıklarına yavaş yavaş başlarken taraftarlarda desteklemek adına maçları beklemeye başladı. Takımlarını tribünde desteklemek isteyenler ise kombine fiyatlarını araştırmaya başladı.
Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Kırmızı siyahlılar yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada son olarak Göztepe'de forma giyen Fıratcan Üzüm ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Geçtiğimiz sezon bir üst lige yükselme umutlarını ligin son haftasında kaybeden başkent ekibi sezona Süper Lig parolası ile başladı. Yeni sezona yeni teknik ekiple başlayan Gençler sezonu açtı.
Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Başkent ekibi son olarak İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapan Recep Karatepe'nin takımın başına geçirildiğini açıklamıştı. Kırmızı siyahlılar yeni hocaları için kulüp tesislerinde basın mesnupları ile bir araya geldi.
Gençlerbirliği, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı Gençlerbirliği, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı Gençlerbirliği, yeni teknik direktörünü buldu. Kırmızı siyahlı takım, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un Arda Güler üzüntüsü "Biz niye kederliyiz?" Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un Arda Güler üzüntüsü "Biz niye kederliyiz?" Gençlerbirliği'nin sezon içinde göreve gelen Başkanı Osman Sungur takımın son haftaya kadar üst lig hedefini sürdürmesinde pay sahibiydi. Kıl payı kaçırılan Play-Off bileti sonrasında konuşan Başkan Sungur altyapılarından çıkan dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler hakkında konuştu.
Gençlerbirliği'nden MHK'ya hakem tepkisi! Cezalandırılmaları istendi Gençlerbirliği'nden MHK'ya hakem tepkisi! Cezalandırılmaları istendi Trendyol 1. Lig'de normal sezon geçtiğimiz hafta oynanan maçlar ile tamamlandı. Başkent ekibi Gençlerbirliği Play-Off turuna kalmayı maçın son dakikalarında yaşanan gelişmeler sonucunda kaybetmişti.
Gençlerbirliği, taraftarlarını Tuzlaspor maçını beraber izlemeye davet etti Gençlerbirliği, taraftarlarını Tuzlaspor maçını beraber izlemeye davet etti Başkent ekibi kendileri için sezonun şu ana kadar en önemli maçını oynamaya hazırlanıyor. Play-Off'a kalıp kalmayacağı son maçta belli olacak olan Gençlerbirliği, taraftarları için hazırlanan programı duyurdu.
Gençlerbirliği Giresunspor'u 1-0 mağlup etti! Gençlerbirliği Giresunspor'u 1-0 mağlup etti! Bugün gerçekleştirilen Gençlerbirliği Giresunspor karşılaşmasında, Gençlerbirliği maçı 1-0 üstünlük ile tamamladı.