Özel Haber

Ulu Önderimiz Atatürk ile 100. Yılda Bir Fotoğrafınız Olsun! Ulu Önderimiz Atatürk ile 100. Yılda Bir Fotoğrafınız Olsun! Binlerce insan tarafından 29 Ekim 2023 Pazar günü, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, yapay zekâ destekli uygulamayı kullanarak birçok sosyal medya hesabında Atatürk ile fotoğraf çekilmiş izlenimini sunan görseller paylaşıldı.
Yeniden Kira Sözleşmesi İmzalayanlar Dikkat ! Yeniden Kira Sözleşmesi İmzalayanlar Dikkat ! Yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmalar, bir önceki kira yılına ait kira bedelinin yüzde yirmi beşini geçmemek koşuluyla geçerli kabul edildi.
Kafes kuşlarında dış parazit sorunları Kafes kuşlarında dış parazit sorunları Evimizin neşesi olan minik dostlarımız muhabbet kuşları ve kanaryalarda en sık rastladığımız sorunlardan biri dış parazitler özellikle de bitlenme sorunudur. Bitler kafes kuşlarının en büyük düşmanlarındandır.
Aşkımız ve Sonrası Aşkımız ve Sonrası Kalbin bütün güzelliklerini sevginiz için açtığınızda o an bahçedeki nergis çiçeklerine benziyor. Bir bakmışız ki her şey yolunda, her şey iyi, güzel derken farkına varmadan sevgilinin kalbine girivermişsiniz.
Kira sözleşmesi yaparken aman dikkat! Mağdur olmayın Kira sözleşmesi yaparken aman dikkat! Mağdur olmayın Kiracı ve Kiraya veren arasında yaşanan sorunlar sonucu artan kira davaları hepimizin malumu. Sorun yaşayan taraflar öncelikle ellerine kira sözleşmelerini alarak oradaki hükümlere göre kendi haklarını belirlemeye çalışmakta
Kedi ve Köpeğiniz kusuyorsa dikkat! Kedi ve Köpeğiniz kusuyorsa dikkat! Evcil hayvanlarda görülen kusma vakaları temel olarak iki ana faktöre bağlı olarak ortaya çıkar.
Hisseli Tapu Sahipleri Önalım Hakkı Mağduru! Hisseli Tapu Sahipleri Önalım Hakkı Mağduru! Son iki yıllık süreçte gayrimenkul fiyatlarında yaşanan anormal artış bu süreçte hisseli tapu satın alanlar için apayrı bir mağduriyet yaratmış durumda
Gülümse çocuğum, Dişlerin görünsün! Gülümse çocuğum, Dişlerin görünsün! Okullar açıldı, çocuklarımız uyum süreçlerini tamamladı ve bizler ebeveyn olarak üzerimize düşenin en iyisini yaptığımızı düşünerek çocuklarımızı okullarına, öğretmenlerine emanet ediyor, gelişimleri ve başarılarını merakla bekliyoruz.
Anayasa Mahkemesi’nin Ek MTV ile ilgili kararı 28 Eylül’de görüşülecek Anayasa Mahkemesi’nin Ek MTV ile ilgili kararı 28 Eylül’de görüşülecek Bu yıl bir defaya mahsus olarak ödenmesi öngörülen ek MTV konusu ülkemiz gündeminde yer alıyor. CHP, ek MTV getirilen kanuni düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurmuştu. Mahkeme konuyu 28 Eylül tarihinde görüşecek.
Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 4 Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 4 Çocuklarımız 04 Eylül 2023 tarihinde uyum haftası kapsamında okul öncesi eğitim kurumlarına başladı. Peki, okulumuzdan ve öğretmenimizden beklentilerimiz neler olmalı, öğretmenimize ve kurum idaresine nasıl yaklaşım sergilemeliyiz?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamasını vatandaş değerlendirdi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamasını vatandaş değerlendirdi CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş'ın yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklamasının ardından vatandaşın gündemi değişti. ABB Başkanı Yavaş'ın adaylığı hakkında Ankaralıların ne düşündüğünü sorduk.
Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 3 Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 3 Eyvah çocuğum anaokuluna – kreşe başlayacak yazı dizimizin ilk iki bölümünde anaokulu veya kreşte öncelikle bakmanız gerekenin RUHSATLARI kontrol etmenizi önermiştim