Trendyol 1. Lig’de Ankara Keçiörengücü deplasmanda Amedspor ile karşılaştı. Bu mücadelede sahadan 4-1 mağlubiyet ile ayrılan başkent ekibinde moraller bozuldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay alınan sonuç için üzgün olduklarını belirtti.
Maça kötü bir başlangıç yaptıklarını belirten Sedat Ağçay ikinci yarıda oyunun içine biraz girdiklerinde neler yapabileceklerini gösterdiklerini söyledi. Bireysel hatalara dikkat çeken Sedat Ağçay bu konuda özel çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.
MAÇA KÖTÜ BAŞLADIK
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay ise maça kötü başladıklarını, 2 penaltının ardından da oyundan düştüklerini dile getirdi.
Sonrasında toparlanmanın zor olduğunu aktaran Ağçay, şöyle konuştu:
"Üzücü bir skor aldık ama ikinci yarı biraz oyunun içine girince neler yapabileceğimizi gördük. Bu maçtan çıkaracağımız dersler olacak. Milli arada kendimize gelecek şekilde her şeyimizi ona göre yapacağız. İki deplasmandır bireysel hatalardan ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz ama bunun da üstesinden gelecek projeyi yapmamız lazım. Yenildik, üzgünüz ama inşallah milli aradan sonra oynayacağımız Sivasspor maçında telafi edeceğiz."
Ankara Keçiörengücü’nde alınan sonuç ile beraber hafta puansız kapatıldı. Milli arada ekstra çalışma yapacak olan başkent ekibi Sivasspor maçında yeni bir başlangıç yap*mayı hedefleyecek.