ANASAYFA Çubuk Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti

Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti

Bahar aylarının gelmesinden dolayı Ankara'da yaşayan vatandaşlar şehir hayatından uzaklaşmak için arayışa giriyor. Tercih edilen noktalar çoğunlukla çevre ilçeler oluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara'nın Çubuk ilçesi özellikle bünyesinde barındırdığı göl oluşumları ile adından söz ettiriyor. Şehrin bir çok yerinden ve şehir dışından vatandaşlar Çubuk ilçesine giderek yeşil alanlarda aileleri ve sevdikleri ile vakit geçiriyor.

KIŞLACIK YAYLASI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Kış aylarını geride bırakan şehirde yaz aylarının beraberinde getirdiği güzel günleri değerlendirmek isteyenlere Çubuk Belediyesi'nden bir davet geldi. Yapılan paylaşımda tüm vatandaşlar Kışlacık Yaylası ve göletine davet edildi. Doğa ile iç içe olmak isteyenler için Ankara'da ki sayılı yerlerden birisi olarak gösterilen Kışlacık Yaylasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Çubuk Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Bahar aylarında doğanın büyülü atmosferiyle tanışmak isteyenler için en güzel rotalardan biri Kışlacık Yaylası ve Göleti! Bu göz alıcı doğa harikası, temiz havası ve muhteşem manzaralarıyla size unutulmaz bir deneyim sunacak.  Hafta sonu planlarınızı yaparken, Kışlacık Yaylası ve Göleti’ni listenize eklemeyi unutmayın” denildi.

BELEDİYE EKİPLERİ BÖLGE İLE İLGİLENİYOR

Kışlacık Yaylası Çubuk ilçesine 24 kilometre bir mesafede bulunuyor. Karagöl Tabiat Parkına yakın bir konumda bulunan alan içerisinde bir çok bitkiyi yakından tanıma fırsatı sunuyor. Baki Demirbaş'ın Belediye Başkanlığını yürüttüğü Çubuk Belediyesi bölge ile yakından ilgileniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB, okul kantininde geçerli 550 TL ödemeyi 13.547 çocuk için ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına yatırdı!

ABB, okul kantininde geçerli 550 TL ödemeyi 13.547 çocuk için ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına yatırdı!