ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu

Kalecik Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu

Ankara'nın Kalecik ilçesinde vatandaşların günlük hayatta büyük bir kolaylık sağlayacak hizmete kavuşacak. Konu ile ilgili belediye vatandaşlara müjde niteliğindeki haberi verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kalecik Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu

Ankara'nın yönetim değişikliği yaşayan ilçelerinden Kalecik'te önemli bir gelişme yaşandı. Yeni Başkan Satılmış Karakoç liderliğinde çalışmalarını sürdüren Kalecik Belediyesi ilçe vatandaşlarına avantaj sağlayacak yeni hizmetinin detaylarını paylaştı.

KALECİK'TE ÜCRETSİZ ULAŞIM DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yapılan açıklamada söz konusu hizmetin bir ücretsiz ulaşım hizmeti olacağı ifade edildi. Pazartesi gününden itibaren Kalecik ilçesinde yaşayan vatandaşlara ücretsiz bir şekilde servis araçları hizmete sunulacak. Kalecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada uygulamanın sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayata geçirileceği ifade edildi.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda “Sosyal Belediyecilik kapsamında söz verdiğimiz gibi, ilçe merkezinde ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşlarımızın hastane vb. yerlere ulaşımını sağlamak için ücretsiz (ring) servis araçlarımızı 29.04.2024 Pazartesi hizmete sunuyoruz” denildi. 

KALKIŞ SAATLERİ PAYLAŞILDI

Kalecik Belediyesi tarafından yapılan paylaşımın detayında ise ücretsiz servis aracı hizmetinin ilçe terminalinden saat 09:00 ve 13:30, Kalecik Devlet Hastanesinden ise saat 11:30 ve 16:00'da kalkacağı belirtildi. Hayata geçirilen hizmetin yerine getirilen bir söz olduğu vurgusu yapıldı.

Kalecik halkının bu uygulamadan memnun olacağı tahmin ediliyor. Başta maddi durumu el vermeyen ve hastane gibi yerlere ulaşım sağlama konusunda sıkıntı yaşayanların bu hizmetten yararlanması bekleniyor. Pazartesi günü hayata geçecek hizmet Kalecik'te adından söz ettirecek bir hizmet olarak yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da mangal yakılabilen piknik alanları hangileri?

Ankara'da mangal yakılabilen piknik alanları hangileri?