ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediyesi ücretsiz ring seferlerini başlattı!

Kalecik Belediyesi ücretsiz ring seferlerini başlattı!

Bugün Kalecik Belediyesi tarafından resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ücretsiz ring seferlerinin başlatıldığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Kalecik Belediyesi ücretsiz ring seferlerini başlattı!

Bu sene gerçekleştirilecek 31 Mart yerel seçimlerinde Kalecik Belediyesi'ne CHP'den aday olan Satılmış Karakoç yüzde 50'den fazla oy oranı ile yeni belediye başkanı oldu. Seçim döneminde Kalecikli vatandaşlara vaatlerde bulunan Karakoç, bu vaatlerini yerine getirmeye başladı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda ilçede ücretsiz ring seferlerinin başlayacağı konusunda bilgilendirmelerde bulunmuştu. İlçe merkezinde ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşların hastane gibi önemli yerlere ulaşmasının bu ring sayesinde gerçekleşeceği ifade edildi.

KALECİK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİNİ DUYURDU!

Vatandaşların özellikle de hastane gibi acil işlerinin kolay bir şekilde sağlanabilmesi için belediye ekipleri tarafından ücretsiz ring seferlerinin başlatılacağı ifade edildi. Bu çerçevede bugün Kalecik Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ring seferlerinin başlatıldığı ifade edildi.

Gelen bu duyurunun ardından ise Kalecik'te yaşayan vatandaşlar, hangi güzergahlardan ringlerin geçtiği hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Buna göre gerekli olan güzergahların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılmasının beklendiği duyuruldu. Bu hizmetin vatandaşların hayatını kolaylaştırması üzerine planlandığı, hızlı ve güvenli bir şekilde hastanelere erişim sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek: Türkiye'nin kamu borç stokunun milli gelire oranının yüzde 29,5

Bakan Şimşek: Türkiye'nin kamu borç stokunun milli gelire oranının yüzde 29,5