ANASAYFA Kalecik MHP Ankara Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir?

MHP Ankara Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir?

31 Mart seçimlerinde MHP'den adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimleri belli oldu. Başkent Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken Kalecik Belediye Başkan adayı Erdal Dal'ın kimliği ve siyasi kariyeri merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
MHP Ankara Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir?

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için belirlenen isimler merak edilirken yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından yapılan açıklama ile 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimleri duyuruldu.  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptığı son dakika açıklaması ile vatandaşları bilgilendirdi. Durmaz, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır."' dedi. Ankara'nın Kalecik Belediye Başkan adayı olarak Erdal Dal gösterildi. Ankaralılar da ‘’Erdal Dal kimdir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.     

ERDAL DAL KİMDİR?   

Erdal Dal'ın Kalecik Belediye Başkanı Yardımcısı olduğu biliniyor. Kendisi ile ilgili başka bir bilgi bulunmuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş'tan Çayyolu'nun ulaşım sorununa çözüm projesi!

Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş'tan Çayyolu'nun ulaşım sorununa çözüm projesi!