ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor

Göreve geldiği andan itibaren vatandaşlar ile irtibatını arttıran ve eksikleri giderme hamleleri atan Başkan Karakoç belediye kurumlarını ziyaret ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Satılmış Karakoç daha iyi hizmet vurgusu yapıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor

Ankara'nın Kalecik ilçesinde yeni belediye yönetimi geçiş sürecini tamamlayarak hizmet odaklı çalışmaya başladı. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç'ta bu kapsamda belediye birimlerine gitmeye devam ediyor.

“İLÇEMİZİN REFAHI İÇİN”

Vatandaşlarla görüştüğü kadar hizmet kurumlarına da ağırlık veren Satılmış Karakoç personeller ile tanışıyor. Bu kapsamda Kalecik Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da “Belediye Başkanımız Satılmış Karakoç, belediye hizmet binalarımızı ziyaret ederek personellerimizden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçemizin refahı için her konuyu özenle takip edeceğiz” denilerek ileriye dönük izlenecek politikaya işaret edildi.

Geçtiğimiz günlerde ABB tarafından verilen sebze fidesi desteğinden ilçede yararlanan çiftçilerle bir araya gelen Başkan Satılmış Karakoç “Dün olduğu gibi her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” demiş aynı mesajı ilçe içinde vermişti.

İBADETHANE TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç'a paralel olarak Kalecik Belediyesi ekipleri de hizmet çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye personellerinin ilçe camilerinde yaptıkları temizleme çalışmalarından bahsedildi. “Tüm ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarımız devam ediyor” diyen Kalecik Belediyesi aktif olarak ilçedeki bakım ve onarım çalışmaları konusunda Kalecik halkını bilgi sahibi yapıyor.

Yaz dönemine girilmesi ile birlikte Kalecik Belediyesi tarafından ilçe sokaklarında çalışmaların sıklaştırılacağı beklentisi oluştu. Belediye ilçenin farklı noktalarında gerekli görülen müdahaleleri yapmaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti

Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti