ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor

Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor

Yeni yönetimi ile 5 yıllık plan ve projelerin uygulanmaya başlandığı Kalecik'te bayram telaşı başladı. Yarın başlayacak Ramazan bayramı kapsamında belediyeye bağlı ekipler bakım ve onarım hizmetleri gerçekleştiriyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor

31 Mart seçimlerinin geride bırakıldığı ve Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ile yeni bir döneme merhaba diyen Kalecik Belediyesi Ramazan Bayramı için çalışıyor. Seçimin hemen ardından gelen Ramazan Bayramı'nda Kalecik'teki insanların sorunsuz bir bayram süreci geçirmesi için ekipleri teyakkuzda.

BAŞKAN KARAKOÇ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç'ta bizzat çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Seçim kampanya döneminde devam ettirdiği vatandaş ziyaretlerini başkanlığında da devam ettiren Başkan Karakoç Yenidoğan Yeşilyurt mahallesindeki mezarlık yolunda yapılan çalışmaları takip etti.

Mezarlık yoluna yapılan asfalt çalışmasını izleyen ve alanı inceleyen Başkan Karakoç ekiplere kolaylıklar diledi ve çalışma yerinden ayrıldı. Başkan Karakoç çalışmaları incelemesine ek olarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.

CAMİLER TEMİZLENİYOR

Kalecik Belediyesi'ne bağlı birimler Ramazan Bayramı sabahında kılınacak bayram namazı öncesinde camilerde hummalı bir temizlik süreci başlattı. “Temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadet etmenin önemi biliyoruz” notu ile paylaşılan görsellerde ekiplerin camileri sıkı bir şekilde temizlediği gözlemlendi.

Kalecik Belediyesi ekipleri ilçenin tespit edilen noktalarında hasar onarma ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.  Uludere Barajı Sulama hattında tespit edilen  arızanın bu kapsamda giderilme çalışmalarını sürdürüldüğü bilgisi de paylaşılan bir diğer önemli detay oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arefe günü bankalar açık mı, kapalı mı, kaça kadar hizmet verecek?

Arefe günü bankalar açık mı, kapalı mı, kaça kadar hizmet verecek?