ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri!

Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri!

Bugün Kalecik Belediyesi, 23 Nisan'a özel çocuklar için Hacivat Karagöz ile çeşitli tiyatro etkinlikleri düzenleyerek kutlamalarını gerçekleştirdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri!

Dün tıpkı diğer belediyelerde olduğu gibi Kalecik Belediyesi'nde de 23 Nisan'a özel belediye başkanlığı makam koltuğu çocuklara bırakıldı. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Belediye Başkanlığı koltuğuna Dumlupınar İlkokulu öğrencimiz Rüzgar Yılmaz oturdu. 

Karakoç bu özel anlara ilişkin, “Kıymetli öğrencimiz Rüzgar olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

KALECİK BELEDİYESİ 23 NİSAN'A ÖZEL TİYATRO GÖSTERİLERİ DÜZENLEDİ!

Bugün çocuklara özel olarak Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç'un da katılımı ile birlikte çocuklar için hazırlanan tiyatro oyunları ve Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı.

Kalecik Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bu anları "23 Nisan ilçemizde coşkuyla kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımız için düzenlediğimiz Hacivat & Karagöz ve Renkler Ülkesi adlı tiyatro gösterimlerimiz minik kardeşlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Tüm bunların yanı sıra Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç, Kaymakamımız Uhut Emre Koyuncu ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen çelenk koyma törenine katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü - Beşiktaş karşılaşması 0-0 berabere bitti!

MKE Ankaragücü - Beşiktaş karşılaşması 0-0 berabere bitti!