ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'nin kazandığı ilçelerden olan Kalecik'te yeni dönem başladı. Toplantıda ilçe için çalışma mesajı verildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 10 yıl sonra yeniden yönetme hakkına sahip olduğu Kalecik'te yönetim değişikliği süreci tamamlandı. Başkan Karakoç yönetime geçti.

KALECİK'TE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimlerinde %50.09 oy oranı ile birinci olan Cumhuriyet Halk Partisi Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç mazbatasını almıştı. Mazbatasını aldıktan sonra Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Karakoç  Kalecik Belediyesi'nde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kalecik ilçesinin yeni dönemde daha iyi yerlere gelmesi için çalışılacağı temennisinde bulunulan toplantı ile ilgili Kalecik Belediyesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Belediye tarafından yapılan paylaşımda “Kalecik Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısı Belediye ve Meclis Başkanımız Satılmış Karakoç Başkanlığında, bir birleşim bir oturum olarak gerçekleşmiştir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz. Kalecik'in geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışacağız" denildi.

BÜYÜK FARKLA BAŞKAN OLDU

Kalecik'te Başkan Satılmış Karakoç son seçimde en yakın rakibine %12 oy civarında fark atmıştı. Başkan Satılmış Karakoç Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir öncesi seçime göre elde ettiği seçim başarısında büyük pay sahibi olmuştu.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca belediye başkanlığını sürdürecek Başkan Satılmış Karakoç'un nasıl bir hizmet performansına sahip olacağı merak konusu oldu. Başkan Karakoç'un seçim önceki söylemleri kapsamında kısa sürede çalışmaya başlaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi