Ankara Beypazarı'nda Gazi Gündüz Alp kabri başında anıldı! Ankara Beypazarı'nda Gazi Gündüz Alp kabri başında anıldı! Ankara’nın Beypazarı ilçesinde kabri bulunan Gazi Gündüz Alp için bir anma programı düzenlenerek dualar edildi.
Türkiye'nin aktif fay hattı haritası yenilendi! Ankara'nın deprem riski belli oldu Türkiye'nin aktif fay hattı haritası yenilendi! Ankara'nın deprem riski belli oldu MTA tarafından yürütülen çalışmaların ardından Türkiye'nin fay haritası güncellendi. Yapılan araştırmaların sonucunda ülkemizde 5.5 ve daha üzerinde deprem üretebilecek 485 diri fay hattı olduğu belirlendi.
Pursaklar Belediyesi aşevi ile ihtiyaç sahiplerini doyuruyor Pursaklar Belediyesi aşevi ile ihtiyaç sahiplerini doyuruyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından kimsesiz yaşlı ve engelli vatandaşlara sıcak yemekler hazırlanıyor. Yıllardır devam ettirilen bu hizmet ile yardıma muhtaç Pursaklar vatandaşlarına yanındayız mesajı veriliyor.
ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır? ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır? Türkiye'nin kurulduğu gün olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olarak yurt genelinde her sene kutlanıyor. Bu yıl 101. yıl dönümü kutlanacak olan bu özel gün kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi herkesin katılabileceği bir proje başlattı.
TÜRK-İŞ'ten Ankara'da "Zordayız Geçinemiyoruz Büyük Emek Buluşması" TÜRK-İŞ'ten Ankara'da "Zordayız Geçinemiyoruz Büyük Emek Buluşması" 2025 asgari ücret zammı için tahminler açıklanmaya devam ederken işçi sendikaları bugün Ankara'da düzenlenen eylemde bir araya geldi. İşçiler geçinemediklerini belirterek seslerini hükümete duyurmaya çalıştılar.
Mamak Belediyesi onlarca kişinin daha iş sahibi olmasını sağladı Mamak Belediyesi onlarca kişinin daha iş sahibi olmasını sağladı Mamak ilçesinde iş ve işçi arayanlar bir araya getirilmeye devam ediliyor. Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi Trendyol ile yapılan iş birliğindeki kariyer gününe katılan çok sayıda kişi iş başı yapma hakkı kazandı.
Ankara dahil 8 ilde eş zamanlı operasyonla yediemin çetesi çökertildi Ankara dahil 8 ilde eş zamanlı operasyonla yediemin çetesi çökertildi Aralarında Ankara'nın da yer aldığı 8 ilde yediemin çetesine yönelik olarak operasyonlar düzenlendiği duyuruldu. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar kapsamında 4 kişi tutuklandı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan muhtarlarla uyumla çalışma mesajı Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan muhtarlarla uyumla çalışma mesajı 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, Sincan'ın mahalle muhtarları düzenlen programda bir araya geldi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Murat Ercan muhtarların öneminden bahsetti.
TOKİden Ankara Gölbaşı'na 1027 konutluk yeni proje duyurusu! TOKİden Ankara Gölbaşı'na 1027 konutluk yeni proje duyurusu! Toplu Konut idaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yürütülen projeler tüm hızı ile devam ederken ihaleye çıkılacak yeni konut projeleri belli oldu. Ankara Gölbaşı projesi için ihale tarihi belli oldu.
Altındağ Belediyesinden Kadına şiddete karşı KADES eğitimi Altındağ Belediyesinden Kadına şiddete karşı KADES eğitimi Kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusunda acı bir karneye sahip olan Türkiye'de bu durumun önüne geçmek için çalışmalar devam adiyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda kadınların hizmetinde olan Kadın Acil Destek uygulaması ile ilgili bir eğitim çalışması düzenledi.
Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor Keçiören Belediyesi çöp konteynerleri yerleştirmeye devam ediyor Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de uzun yıllardır bir sorun olarak dile getirilen çöp atmak için konteyner olmaması yavaş yavaş tarihe karışıyor. Yakın zamanda başlanan cadde ve sokaklara konteyner koyma süreci devam ediyor.
Başkent Ankara'da hırsızlık operasyonu: 13 kişi yakalandı! Başkent Ankara'da hırsızlık operasyonu: 13 kişi yakalandı! Ankara'da hırsızlık yaptıklarından şüphelenilen kişilere yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 13 kişinin yakalandığı açıklandı. Emniyette yapılan işlemin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.