Ankara’da hareket halindeki yolcu otobüsünün lastiği patladı: 5 yaralı Ankara’da hareket halindeki yolcu otobüsünün lastiği patladı: 5 yaralı Ankara’da hareket halinde olan yolcu otobüsünün lastiği patladı. Otobüs 2 araca çarparken, kazada otomobillerdeki 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Ankara’da saman balyaları tutuştu: İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı Ankara’da saman balyaları tutuştu: İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı Ankara Akyurt'ta saman balyalarını tutuşması üzerine başlayan yangında itfaiye ekipleri resmen zamanla yarıştı. Kısa süre içerisinde müdahale edilen yangında can kaybının yaşanmaması derin nefes aldırdı.
Sincan Belediyesi'nden geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesi! Sincan Belediyesi'nden geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesi! Sincan Belediye Başkanlığı tarafından ihale ilanı yayımlandı. Yayımlanan duyuru kapsamında geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesi düzenleneceği açıklandı.
15 Temmuz gazileri Sincan'da FETÖ elebaşı Gülen’in ölümünü kutladı 15 Temmuz gazileri Sincan'da FETÖ elebaşı Gülen’in ölümünü kutladı 15 Temmuz gazileri, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberini alması üzerine Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüs önünde toplanarak davul ve zurna ile kutlama yaptı.
Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hoş geldin hediyesi Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hoş geldin hediyesi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yaptığı açıklama ile Pursaklar da yeni doğan bebeklere hoş geldin küçük hemşehrim hediyesi vereceklerini duyurdu. Başvuru için sadece geçici kimli belgesi yeterli olacak.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Muhtarlarla akşam yemeğinde buluştu Mamak Belediye Başkanı Şahin Muhtarlarla akşam yemeğinde buluştu Muhtarlar Günü tüm yurt genelinde düzenlenirken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bu özel günde akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.
ABB Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü Ebru Gündeş konseriyle kutlayacak! ABB Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü Ebru Gündeş konseriyle kutlayacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ve konserleri için beklenen resmi duyurusunu gerçekleştirdi. 29 Ekim'de bu sene kimlerin konserleri olacak belli oldu.
Ankara Yenimahalle’deki bir marketin sebze meyve reyonunda fare görüldü Ankara Yenimahalle’deki bir marketin sebze meyve reyonunda fare görüldü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir marketteki meyve sebze reyonunda fare görüldü. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaş, “O farenin burada ne işi var” dedi.
Etimesgut Belediyesi'nde Batı Ekspresi hareket ediyor herkes davetli Etimesgut Belediyesi'nde Batı Ekspresi hareket ediyor herkes davetli Etimesgut Belediyesi'nin kültür sanat faaliyetleri tüm hızı ile devam ederken Batı Ekspresi için tüm Etimesgutlulara davet geldi. 22 Ekim'de kimseye söz vermeyin!
ABB, başkentli motosiklet tutkunlarını AOÇ'de bir araya getirdi! ABB, başkentli motosiklet tutkunlarını AOÇ'de bir araya getirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentli motosiklet tutkunlarını 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nı hep birlikte izlemek için AOÇ Doğal Yaşam Parkı'nda buluşturdu.
Keçiören Belediyesi'nden güvenlik personeline afet farkındalık ve yangın eğitimi Keçiören Belediyesi'nden güvenlik personeline afet farkındalık ve yangın eğitimi Keçiören Belediyesi bünyesinde görev alan güvenlik personeline afet farkındalık ve yangın eğitimi verildi. Düzenlenen eğitim kapsamında personelin acil durumlarda yapmaları gereken konular hakkında bilgilendirilmesi sağlandı.
Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Konseri programını açıkladı! Kahramankazan Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Konseri programını açıkladı! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için belediyelerin kutlama programları peş peşe açıklanmaya devam ederken bu programlardan birini de Kahramankazan Belediyesi duyurdu. Sefo konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?