ANASAYFA Nallıhan Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi!

Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi!

Bugün Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör'ün de katılımı ile birlikte hayvan üreticileri ile istişare toplantısı tamamlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi!

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Ayhan Sümer Kültür Merkezi'nde hayvan üreticileriyle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu toplantıya, Belediye Başkanı Ertunç Güngör, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Odası, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ile hayvan üreticileri katılım sağladı.

HAYVAN ÜRETİCİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Gerçekleştirilen toplantıda üreticiler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Güngör açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda tamamlanan seçimin ardından ilk olarak çiftçilerin sorununu ele almak üzere toplantının düzenlendiğini dile getirdi.

Bununla birlikte bu istişare toplantısında olduğu gibi diğer sorunların da vatandaşlar ile bir araya gelinerek çözüleceğinden bahsederek, "Seçim çalışmalarımızda her zaman Nallıhan'ımızı istişare ile milletimiz ile birlikte karar alarak yöneteceğimizi söyledik. İlk önce Nallıhan Belediyesi olarak hayvancılık ve hayvan üretimi yapan çiftçilerimizin sorunları ile ilgili istişare yaparak başlamak istedim. Üretilen hayvanları nasıl pazarlayacağız ilçemizde bulunan hayvan pazarını ve mezbahayı nasıl daha verimli hale getiririz. Belediye olarak nasıl destek verebiliriz bunları istişare etmek istedik. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Toplantıda, hayvan üreticileri ile fikir alışverişinde bulundu, görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor

Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor