ANASAYFA Nallıhan Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör muhtarlar ile bir araya geldi

Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör muhtarlar ile bir araya geldi

Ankara genelinde yerel yönetimler kendilerine bağlı mahallelerdeki muhtarlar ile sık sık istişarelerde bulunuyor. Yapılan toplantılarda ilerleyen dönemde izlenecek hizmet politikaları şekilleniyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör muhtarlar ile bir araya geldi

Nallıhan ilçesinde yeni dönemde başkanlık koltuğuna Ertunç Güngör oturmuştu. Başkan Güngör göreve geldikten sonra  ilçedeki kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelerek mevcut duruma dair fikir alışverişinde bulunmuştu.

NALLIHAN'DA İSTİŞARE TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Bir yandan Nallıhan Belediyesi hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam etmesi talimatı sürerken bir yandan da Nallıhan için istişare toplantılarına devam edildiği öğrenildi. Bu bağlamda Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör ile ilçe muhtarları bir araya geldiği öğrenildi.

Ayhan Sümer Kültür Merkezinde gerçekleşen muhtarlarla istişare toplantısı ile ilgili konuşan Başkan Güngör “Muhtarlarımızın istek , talep ve sıkıntılarını Nallıhan Belediyesi Birimleri , ABB Aski Nallıhan Bölge Müdürlüğü , ABB Nallıhan Fen İşleri Yol Asfalt Şefliği, ABB Nallıhan Kırsal Hizmetler Birimi ve ABB Nallıhan İtfaiye Müdahale Amirliği olarak dinledik” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda katılımcıların fikirlerini beyan ettiklerini aktaran Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör" Çözüm önerilerimizi sunduk. Daha güzel daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin daha mutlu olduğu Nallıhan için el ele verip çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek verimli bir toplantı geçirdiklerini belirtti.

İlerleyen günlerde Nallıhan yönetiminin ilçenin ileri gelenleri ile yeni toplantılar yapması bekleniyor. Toplantıda alınan kararlar vatandaşlar ile paylaşılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediyesi çarşamba günleri için minübüs seferlerini duyurdu!

Beypazarı Belediyesi çarşamba günleri için minübüs seferlerini duyurdu!