ANASAYFA Çamlıdere Çamlıdere Belediyesi açık adresi nedir? Çamlıdere Belediyesi telefon numarası

Çamlıdere Belediyesi açık adresi nedir? Çamlıdere Belediyesi telefon numarası

Ankara'nın çevre ilçelerinden olan Çamlıdere şehir merkezine yaklaşık 100 km uzaklıkta bulunuyor. Doğal güzellikleri ve yeşil bir yapısı ile ünlenen Çamlıdere'de Belediye en çok ziyaret edilen kamu kuruluşları arasında yer alıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çamlıdere Belediyesi açık adresi nedir? Çamlıdere Belediyesi telefon numarası

Çamlıdere merkeze uzak olmasının dezavantajından dolayı kamu kurum ve kuruluşlarının daha çok önemli hale geldiği ilçeler arasında yer alıyor. Bu nedenle Ankara'nın doğal yönleri ile ön plana çıkan ilçesinde en çok bu tarz yerler ziyaret ediliyor.

Gerek köylerden gerekse ilçe genelinden vatandaşlar Çamlıdere Belediyesi'ne çeşitli nedenlerden dolayı gidebiliyor. İstek ve şikayetleri dile getirme, ödemeler yapma ya da yardımlardan yararlanma talebinde bulunma nedeni ile vatandaşlar Çamlıdere Belediyesini ziyaret ediyor.

Yerel seçim döneminin sonraki günlerinde olunmasından dolayı da Çamlıdere Belediyesi ilçe dışından da vatandaşları ağırlıyor. Buraya daha önce gelmeyen insanların ilk araştırdığı konu Çamlıdere Belediyesinin açık adresinin nerede olduğu oluyor.

ÇAMLIDERE BELEDİYESİ AÇIK ADRESİ NEDİR?

Çamlıdere Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile belediye binasının açık adresi Körler Mah Cumhuriyet Cad. Barış Sok. No:01 06740 ÇAMLIDERE/ANKARA şeklinde belirtildi.

ÇAMLIDERE BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI NE?

Çamlıdere Belediyesine telefon ile ulaşmak isteyen vatandaşlar 0312 753 23 01 telefon numarasını tuşlayabilirler. Bugünlerde seçim sonuçlarından dolayı Çamlıdere Belediye özellikle tebrik ziyaretlerinden dolayı yoğun bir dönem yaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı

Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı