ANASAYFA Çamlıdere AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi

AHİD adıyla bilinen Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, engelli bireyleri düzenledikleri piknikte bir araya getirdi. Etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi - Başkent Ankara'da belediyeler kadar çeşitli dernekler de sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) tarafından Ankara'da engelli bireyler için piknik etkinliği düzenledi.

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, engelli bireyleri düzenledikleri piknikte bir araya getirmekten duydukları mutluluğu ifade ederken katılımın da yoğun olduğu ifade edildi. Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde gerçekleşen pikniğe Özel Eğitim Rehabilitasyon öğrencisi 300’e yakın engelli birey katıldı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

img-0750.jpg

PARTİ TEMSİLCİLERİ DE KATILIM SAĞLADI

Şeyh Ali Semerkandi Hz. Türbe ziyaretiyle başlayan ve Aluçdağı Tabiat Parkında gün boyu devam eden etkinliğe AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Kurtcan Çelebi, Osman Gökçek, Büyük Birlik (BBP) Ankara İl Başkanı Alperen Kılıç, Çamlıdere Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tezer, AHİD üyeleri, Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurucu Müdürleri ve Ankaralılar katıldı.

''BUGÜN DE BURADA SİZLERLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİYORUZ.''

Açılış konuşmasını yapan AHİD Genel Başkanı Yaman, “Ankaralılar Derneği olarak engelli bireylerimizin sosyalleşmesi için genel merkezimiz ve şubelerimizde programlar düzenliyoruz. Geleneksel sanatlarımız ve önemli günlerimiz de bir araya geliyoruz, güzel kalplerinize dokunuyoruz. Bugün de burada sizlerle güzel bir gün geçiriyoruz. Çoğu kardeşimiz Ankara’da yaşayıp daha önce hiç Çamlıdere’ye gelmemişler. Sizi burada ağırlıyor olmak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. Program sonunda Özel Eğitim Merkezi tarafından Hilmi Yaman’a plaket takdimi yapıldı.

Ankara'da bu tarz sosyal etkinliklerin engelli bireylerin de yaşama kazandırılması için önemli olduğunun altı çizildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık harcamalarınızda bol taksit devrine son karar imzalandı!

Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık harcamalarınızda bol taksit devrine son karar imzalandı!