ANASAYFA Çamlıdere Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Son seçimde Ankara'da kazanan tek bağımsız aday olan Başkan Adem Ceylan Çamlıdereliler ile görüşmeyi sürdürüyor. Başkan Ceylan görüşmelerde ilçe için çalışma vurgusu yapıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı

31 Mart seçimlerinde Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde bağımsız aday Adem Ceylan seçimi ilk sırada tamamlamayı başarmıştı. Şehrin tek bağımsız adayı olan Ceylan'ın başarısı ses getirmişti.

ÇAMLIDERE'DE BAYRAMLAŞMA MERASİMİ

Seçimin hemen ardından mazbatasını alan görevine başlayan Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan vatandaşlar ile görüşmeye ve buluşmaya devam etmişti. Görevi kapsamında ABB Meclis toplantısına katılan ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Ceylan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Sayıları 2 bini bulan vatandaşın katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma merasimi hakkında konuşan Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan “Çamlıderemizde İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, Parti Teşkilatları, Personellerimiz ve sayıları 2.000'ni aşkın hemşehrimle bayramlaştık. Çamlıderemizde hasret kalınan, özlenen birlik ve beraberlik tablosunu hep birlikte gerçekleştirdik. Bir ve beraberlik içerisinde çok güzelsin Çamlıdere” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Ülkede az sayıda kazanan bağımsız aday arasında yer alan Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'ın ilçede ne gibi değişimlere imza atacağı merak ediliyor. Başkan Ceylan yaptığı görüşmelerde ve katıldığı etkinliklerde ilçede birlik ve beraberlik içinde hareket edileceğini ifade ediyor. Ayrım yapmadan hizmete odaklanacağını söyleyen Başkan Ceylan'ın ilerleyen dönemlerde plan ve projelere dair adımlar atması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor Aleyna'ya uyarı geldi!  Survivor Aleyna ve Yunus Emre arasında ne oldu?

Survivor Aleyna'ya uyarı geldi! Survivor Aleyna ve Yunus Emre arasında ne oldu?