Çamlıdere Belediye Başkanı Ahmet Ceylan kimdir?

Bugün gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çamlıdere Belediyesi'ne bağımsız aday olarak giren ve yeni Belediye Başkanı olan Ahmet Ceylan kimdir?

Çamlıdere Belediye Başkanı Ahmet Ceylan kimdir?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin tamamlanmasının ardından 5 sene göreve gelecek olan yeni belediye başkanları kesinleşti. Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde yeni belediye başkanı olarak göreve gelen Ahmet Ceylan'da Çamlıdere'nin yeni belediye başkanı oldu.

Bağımsız aday olarak katıldığı bu seçimlerde aldığı oy oranı;

ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI AHMET CEYLAN KİMDİR?

Bugün Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayımlanan kesinleşmiş sonuçlar ile birlikte göre gelen Ceylan hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Peki Ahmet Ceylan kimdir?

1963 Ankara İli Çamlıdere İlçesi doğan Ahmet Ceylan, ilk ve orta tahsilini Çamlıdere’de, lise tahsilini Ankara’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Afyon Mali Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü 1986 yılında bitirdikten sonra Karayolları Genel Müdürlüğünce açılan sınavda başarılı olarak Karayolları Genel Müdürlüğü Teknik Hesaplar Şube Müdürlüğünde 04.01.1987 tarihinde memuriyete başladı.

Ardından 1990 yılına gelindiğinde ise İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanlığında Mahalli İdareler Kontrolörü olarak göreve başladı. Buradaki görevini uzun yıllar boyunca sürdüren Ceylan, 2006 tarihinde Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

Bununla birlikte Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görevini yürütmekte olduğu ifade edildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ceylan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ise Çamlıdere Belediye Başkanı olarak göreve geldi.

SONRAKİ HABER