Ankara'da korkutan yangın! Şans eseri kurtuldular

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde meydana gelen yangın korkuttu. Şans eseri yaralananın olmadığı yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Ankara'da korkutan yangın! Şans eseri kurtuldular

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde meydana gelen yangın korkuttu. İki ahşap evin alev alması sonucu çıkan yangında şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çamlıdere ilçesi Dörtkonak Mahallesi Yukarı Dörtkonak Küme Evleri’nde meydana gelen yangında iki ahşap ev alev aldı. Sabaha karşı bir ahşap evde başlayan yangın yan eve de sıçradı.

Ahşap evlerin alev almasıyla etraf kızıl alevlerle kaplanırken, çevrede yaşayan vatandaşlar hemen ekiplere durumu ihbar etti.

Alevler giderek iki evi de sararken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekiplerin yangını söndürmesi ardından iki ahşap ev tamamen kül oldu. Korkutan yangın sırasında tek teselli herhangi bir can kaybının olmaması oldu. Köyde yaşayan vatandaşlar da korku dolu anları anlattı.

Yangın daha fazla bir zarara neden olmadan kontrol altına alınırken, jandarma ekiplerinin ise olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER