ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi!

Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleştirilecek olan Simge İle Yaza Merhaba konseri Polatlı Belediyesi tarafından vatandaşlara müjdelendi.
yazar
Sinem GÜVEN
Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, bugün sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleştirilecek olan Simge İle Yaza Merhaba konserini müjdeledi. Konser için yaptığı açıklamada tüm vatandaşları davet eden Yıldızkaya, konserin ne zaman gerçekleşeceği hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

BELEDİYEDEN SİMGE İLE YAZA MERHABA KONSERİ!

Düzenlenen bu konser hakkında açıklamalarda bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya şu ifadelere yer verdi;

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz; ‘SİMGE ile Yaza Merhaba’ Konserimize tüm değerli hemşehrilerimiz davetlidir.”

Yapılan açıklamalara göre Simge İle Yaza Merhaba konserinin Yeni Belediye Binası Bahçesi'nde 3 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de tamamlanacağı belirtildi.

Polatlı Belediyesi'nin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bu eğlenceli konsere katılım sağlayacak.

KONSER ALANINA ULAŞIM SAĞLANACAK!

Tüm bunların yanı sıra konsere gitmek isteyen fakat ulaşım aracı bulunmayan kişiler için de belediye tarafından ulaşım sorunu giderilecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından yapılan açıklamalara göre saat 19.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 2-2 berabere bitti!

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 2-2 berabere bitti!