ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Polatlı'da gerçekleştirilen kutlamaların ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan önemli mesajlar geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Düzenlenen etkinliklere Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da katılım sağlayarak Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kutlamalarda çocukların bayram coşkusuna ve mutluluklarına ortak olunduğunu belirtti.

BAŞKAN YILDIZKAYA'DAN 23 NİSAN MESAJI GELDİ!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda önemli mesajlarda bulundu. Yapılan açıklamalarda "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kutlamalarda çocuklarımızın bayram coşkusuna ve mutluluklarına ortak olduk.

Gazi Meclisimizin Kurucusu Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum." şeklinde ifadeler ile 23 Nisan'ı ve TBMM'nin kuruluşunun 104. yılını kutladı.

KOLTUĞUNU MİNİK BAHAR'A VERMİŞTİ!

Bununla birlikte Yıldızkaya dün yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için makamını ortaokul öğrencisi Bahar Aydınlı'ya devrettiğini duyurmuştu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla Belediye Başkanlığı görevini Karahamzalı Ortaokulu’ndan Bahar Aydınlı Başkanımıza devrettik. Yarınlarımızın umudu ve çiçekleri olan tüm güzel evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum." şeklinde açıklamalara yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı!

Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı!