ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak

Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak

23 Nisan'da ilçesindeki çocukları mutlu etmek isteyen ilçelerden birisi de Polatlı oldu. İlçede belediye tarafından pek çok etkinlik düzenleneceği öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda unutulmaz anlar yaşanmasını isteyen Polatlı Belediyesi günün programını duyurdu. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşın katılabileceği etkinlikler vatandaşlar ile paylaşıldı.

POLATLI BELEDİYESİ DUYURUYU YAPTI

Konu ile ilgili Polatlı Belediyesi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak herkesin bayram coşkusuna ortak olmasını istedi. Hazırlanan kutlamalarda halk oyunları, kukla gösterisi,  yüz boyama, tahta bacak, Palyaço, Sürpriz hediyeler gibi programlar olacağı öğrenildi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 'da bayramda herkesin bir arada olması gerektiğini vurguladı.

Polatlı'da düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılımın geniş olması bekleniyor. Polatlı Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda  da “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı her yıl olduğu gibi çocuklarımız için hazırladığımız birbirinden eğlenceli etkinlikler eşliğinde coşkuyla kutlayacağız” denilerek etkinliğin bugün saat 15:00'da başlayacağı ifade edildi.

BAŞLAMA SAATİ BELLİ OLDU

Polatlı Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Şenliği bugün saat 15:00'da Üçpınar Şehit Bekir Pehlivan Mesire Alanı'nda yapılacak. Polatlı'da ikamet eden çocukların da aileleri ve büyükleri eşliğinde alana gelip bayramlarını kutlaması bekleniyor.

Ankara genelinde de bugün pek çok program gerçekleştirilecek. Günler öncesinde başlayan programlar bugün gün içinde ve akşam saatlerinde yapılacak organizasyonlar ile taçlandırılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı!

Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı!