ANASAYFA Polatlı Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti

Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti

2014 yılında ilk olarak Belediye Başkanlığına oturan Yıldızkaya ilk meclis toplantısının yapıldığını açıkladı. Başkan Yıldızkaya ileriye yönelik temennilerinden bahsetti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde mevcut başkan Mürsel Yıldızkaya CHP adayı olarak seçimi kazanmıştı.  Bir kez daha ilçenin başkanı olan Yıldızkaya yeni dönemine başladı.

YENİ PARTİ YENİ DÖNEM

2014 ve 2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak Polatlı Belediye Başkanı görevini üstlenen Mürsel Yıldızkaya 2024 yerel seçiminde MHP tarafından seçimlerde aday olarak tercih edilmemişti.

Bu gelişmenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ilçede Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mürsel Yıldızkaya % 47.91 oyla 3. defa Belediye Başkanı olmuştu. Halkın kendisini bir kez daha tercih etmesinden sonra mazbatasını alan ve hizmetlerine kaldığı yerden devam eden Mürsel Yıldızkaya yeni döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

POLATLI'YA HİZMET TEMENNİSİ

Sosyal medya hesabından toplantı hakkında paylaşımda bulunan Başkan Yıldızkaya “Kıymetli Yeni Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ilk Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Mevlam hep birlikte beş yıl boyunca Polatlımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diyerek 3. dönemin kendileri ve Polatlı için güzel bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yıldızkaya seçimi kazanmasının ardından faaliyetlerine aynı şekilde devam etmiş ve iftar organizasyonu gibi etkinliklerde vatandaşlar ile bir arada olmuştu. Başkan Yıldızkaya'nın bayram dönemi ve sonrasında da aynı şekilde bir hizmet politikasına sahip olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da şehit yakınları bayramdan önce şehitlikleri doldurdular

Ankara'da şehit yakınları bayramdan önce şehitlikleri doldurdular