ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu

Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu

Polatlı halkının yaz aylarında ilçede rahatsız olmaması adına belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Farklı noktalara dağılan ekipler hummalı bir çalışma sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu

Vatandaşların çok sıcak geçmesi beklenen yaz aylarında sağlıksız alanlarda yaşamasını istemeyen Polatlı Belediyesi temiz çevre hizmetine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin bir çok köşesinde detaylı bir şekilde çalışıyor.

POLATLI BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İlçe halkı için yapılan çalışma ile ilgili Polatlı Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Yaklaşan yaz ayları öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz Polatlımızın dört bir yanında; durak yıkama, konteyner dezenfeksiyonu, cadde, sokak ve alt geçit sterilizasyonu ve genel temizlik çalışmalarına hızla devam ediyor” denildi.

Çöp konteynerlerinden hem hastalık hem de kötü koku yayılmasını önleme amaçlı temizleme çalışmaları yapılıyor. Benzer şekilde toplu taşıma duraklarını da baştan aşağı temiz tutma amaçlı bakımdan geçiren ekipler boş arazilerde çöp toplama ve duvarlara yazılan yazıları boya ile kapatıyor.

TEMİZLİK DEVAM EDECEK

Vatandaşların normalden daha fazla bir şekilde bir arada olacağı ilerleyen günlerde halkın huzursuz olmaması adına temizlik çalışmaları Polatlı'da yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 

Genel hizmetler haricinde en önemli hizmetler arasında temizlik hizmetlerinin almasından dolayı Polatlı Belediyesi bu konuda hassas davranıyor. Mürsel Yıldızkaya başkanlığında Polatlı Belediyesi tarafından yılın her döneminde yapılan temizlik faaliyetlerine dair vatandaşlara yönelik bilgilendirmeler yapılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması değişti!

Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması değişti!