ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor

Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor

Polatlı'da yaşayan ve ihtiyacı olan vatandaşlar için belediye tarafından evde temizlik hizmeti verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerekli olan başvuru işlemleri de belediye tarafından sürdürülecek.
yazar
Sinem GÜVEN
Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor

Bugün Polatlı Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalar ile birlikte ihtiyacı olan kişiler için evde temizlik hizmetinin devam ettiği ifade edildi. Buna göre kişilerin bu hizmetlerden faydalanmak isteyen kişilerin nasıl belediyeye başvuru yapabileceğine yönelik de bilgilendirmeler yapıldı.

POLATLI BELEDİYESİ EVDE TEMİZLİK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR!

Polatlıda yaşayan ve ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyacı olan evde temizlik hizmeti vatandaşlara sunulmaya devam ediyor. 

Evde temizlik hizmeti hakkında açıklamalarda bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya dair, “Şehrimizde ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz ile kıymetli hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz. Uzman ekiplerimiz aracılığı ile evlerinde ziyaret ettiğimiz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak dualarını alıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunan tüm hemşehrilerimiz evde bakım hizmetimizden yararlanabilirler. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum; Polatlı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İLETİŞİM BİLGİLERİ PAYLAŞILDI!

Buna göre evde temizlik hizmeti almak isteyen vatandaşların Bilgi ve Başvuru için : 622 06 06 / 1686 (Dahili No.) üzerinden gerekli iletişimi sağlayabilecekleri duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota

Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota