ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı

İlçe insanlarının sporla iç içe olması konusunda çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Belediye Başkanı Yıldızkaya sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde mevcut yönetim seçimler sonucu görevde kalmaya devam etmişti. Mazbatanın alınması ve resmi sürecin tamamlanmasının ardından çalışmalara kaldıkları yerden devam eden Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“ALTIN DÖNEM BAŞLIYOR”

İlçenin önündeki 5 yıllık yeni dönemi “Altın Dönem” olarak nitelendiren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapılan spor yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldızkaya Polatlı'da ikamet eden vatandaşların vakitlerini değerlendirmeleri için hazırlanan tesisin neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Başkan Yıldızkaya “Polatlı'mızda sporu bir üst basamağa taşıyacak olan Karapınar Mahallemizde hizmete açacağımız Yeni Belediye Spor Tesislerimizin ve Futbol, Basketbol, Voleybol branşlarında tüm mahallelerimizde gençlerimizi sporla buluşturacağımız Yeni Semt Sahalarımızın yapımında artık sona yaklaştık. Hayırlı ve Uğurlu Olsun” dedi.

POLATLI GENÇLERİ SPORLA İÇ İÇE OLACAK

Farklı spor dalları ile ilgilenilebilecek alanın vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlandığı gözlemlendi. İlçedeki her yaştan vatandaşın spor yapması adına yapımı devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Polatlı halkının sosyalleşmesi ve kendini geliştirmesi adına yeni çalışmalarında başlaması ön görülüyor. Özellikle gençlerin vakitlerini faydalı işlerle değerlendirmesi ailelerinde temennileri arasında yer alıyor. Spor konusunda ülkenin bir çok noktasında vatandaşlar da kendilerine yönelik projeler geliştirilmesini istiyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü altyapı başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor

MKE Ankaragücü altyapı başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor