ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi açık adresi nedir? Polatlı belediyesi telefon numarası

Polatlı Belediyesi açık adresi nedir? Polatlı belediyesi telefon numarası

Ankara genelinde vatandaşlar bulundukları ilçenin belediyesine ya da farklı belediyelere çeşitli nedenlerden dolayı gidiyor. Bu nedenle ilk defa bir yere gidecek kişi için o yerin adresini öğrenmek önem taşıyor. Eğer Polatlı Belediyesi'ne gidecekseniz adres bilgilerini haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polatlı Belediyesi açık adresi nedir? Polatlı belediyesi telefon numarası

İl ve ilçe belediyeleri yönetim mekanizması olduğu kadar bir çok hizmetin bünyesinde barındıran noktalar olarak biliniyor. Çevre ve kent sağlığından bakım ve onarım çalışmalarına kadar pek çok iş yapan belediyeler vergi ödemeleri ya da nikah gibi işlemler içinde vatandaşların gittiği kamu binaları arasında yer alıyorlar.

POLATLI BELEDİYESİ İLÇENİN NERESİNDE?

Ankara'nın batı bölgesinde yer alan Polatlı binlerce yıllık tarihi yerleri Cumhuriyetin kuruluşunda yaşanan önemli savaşlara sahne olması gibi etkenleri ile ünlü bir ilçe olarak biliniyor. Günümüzde Cumhuriyet Halk Partisinden Mürsel Yıldızkaya'nın Belediye Başkanlığını yaptığı Polatlı'da gün içinde ilçenin farklı yerlerinden ya da ilçe dışından vatandaşlar Polatlı Belediyesi'ne gidiyor. Bu bağlamda Polatlı Belediyesi'nin açık adresi ilgili kişiler tarafından sıkça araştırılıyor.

Polatlı Belediyesi'nin nerede olduğunu merak edenler için açık adres Esentepe Mahallesi Nasreddin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı / Ankara şeklindedir. Belediyenin telefon numarası ise 0312 622 06 06 olarak belirtilmiştir.

Bu bilgileri kullanarak vatandaşlar Polatlı Belediyesine gidebilir ya da bulundukları yerlerden belediyeye sormak istedikleri sorular için kendilerine muhatap bulabilirler. Belediye binası hafta içi mesai saatleri arasında ziyaret edilebilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB 1829 personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak?

MSB 1829 personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak?