ANASAYFA Haymana Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı

Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı

31 Mart seçimlerinin geride bırakılmasının ardından ülke genelinde yerel yönetimlerde devir teslim törenleri yapılmaya başlandı. Ankara'nın haymana ilçesinde de yeni başkan Koç görevi devraldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı

Ankara'da son seçime göre Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen ilçelerden olan Haymana'da bayrak değişimi yapıldı. %49,52 oy oranı ile seçilen Levent Koç belediye başkanlığı hayatına başladı.

LEVENT KOÇ ARTIK HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI

Türkiye'de büyük bir zafer elde eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin en önemli başarıları arasında Ankara'nın 25 ilçesinin 16'sını kazanması yer alıyor. Bu başarıda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ında büyük pay sahibi olduğuna dair çeşitli yorumlar yapılıyor.

Bu kapsamda seçimlerin geride bırakılmasının hemen akabinde belediyelerde görev değişim süreci yaşanmaya başlandı. O ilçelerden Haymana'da CHP adayı Levent Koç seçimi kazanmasının ardından devir teslim töreni ile beraber belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Düzenlenen görev teslim töreninde CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer'de yer aldı. Taşcıer sosyal medya hesabından “Haymana'dayız. Belediyede gerçekleşen devir teslim törenine katıldık. Belediye Başkanımız Levent Koç büyük hizmetler yapacak, güzel ilçemiz hak ettiği yere gelecek. Teşekkürler Haymana” diyerek seçmenlere duydukları minneti dile getirdi.

KOÇ'UN ÇALIŞMALARA BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Levent Koç'un görevi devralması ile beraber kısa süre içerisinde ilçe halkı ile ilçedeki önemli kurum ve kuruluşlar ile bir araya gelerek çalışmalarına başlaması bekleniyor.  Koç seçimlerde en yakın rakibine yaklaşık %8 oranında fark atmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor

Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor