ANASAYFA Haymana Haymana'da 23 Nisan etkinlikleri ile bayram kutlamaları gerçekleştirildi!

Haymana'da 23 Nisan etkinlikleri ile bayram kutlamaları gerçekleştirildi!

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'un katılımı ile birlikte bayram havasında 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.
yazar
Sinem GÜVEN
Haymana'da 23 Nisan etkinlikleri ile bayram kutlamaları gerçekleştirildi!

Yurdun dört bir yanında kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Haymana Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler ile Haymana'da da coşkulu bir şekilde kutlandı. Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere Haymana Belediye Başkanı Levent Koç da katılım sağladı. 

HAYMANA'DA COŞKULU 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ!

Gerçekleştirilen etkinliklerden unutulmaz anları paylaşan Haymana Belediyesi, yapılan paylaşımda 23 Nisan'ı "Belediye Başkanımız Levent Koç'un katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan törenleri, Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından İstiklal İlkokulunda düzenlenen  etkinlikle sona erdi.

Bu vesileyle bir kez daha tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz." şeklinde ifadeler ile kutladı.

TBMM'NİN KURULUŞUNUN 104. YILI!

Aynı zamanda Meclisi'mizin kuruluşunu kutlayan Haymana Belediyesi, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını kutluyor, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Bu 23 Nisan Bayramı'nda Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'un koltuğuna 3. sınıf öğrencisi Anıl Yeşil geçti.

O anlar belediye tarafından paylaşılarak, “Belediye Başkanımız Levent Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Haymana Belediye Başkanlığı makamını İstiklal İlkokulu 3. sınıf öğrencimiz Anıl Yeşil'e devretti.” şeklinde ifadeler ile ölümsüzleştirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması!