ANASAYFA Haymana CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak

CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç yerel seçimlere değinerek Haymana'nın CHP belediyeciliğine kavuşması için elinden gelen çalışmaları sürdürdüğünü bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak - Ülkemizde Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak siyasilerin çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ankara'nın Haymana ilçesinin CHP belediyeciliğine kavuşması için çalışmaları sürdürdüğünü bildiren CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, "Haymana bizlerle birlikte çağ atlayacak.'' ifadelerine yer verdi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

HAYMANA'YI ÇANKAYA YAPMAYI HEDEFLİYOR

CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, yerel gündeme değinerek Haymana ilçesinin sosyal siyasal ve ekonomik anlamda kalkınması için birçok plan ve projesi olduğunu dile getirdi. Haymana'yı küçük Çankaya yapacağını ifade eden CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, ''Tarım ve siyasetle uğraşıyoruz. Siyaset hayatımızın her alanında var. 4 yıldır CHP Haymana İlçe Başkanlığı'na devam ediyorum. Yaklaşan bir ilçe kongremiz var. Tekrardan Haymana ilçe başkan adayıyım. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçmişte Haymana'ya Moskova, Malatya derlerdi. CHP'ye yüzde 85 oranında oy çıkardı. Tabii ki de bu oy zamanla azaldı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeniden Haymana'da birinci parti olması ve gücünü tekrar kazanması için elimizden geleni yapacağız. Yerel seçimlerde de Haymana'yı CHP belediyeciliği ile kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

kasim-koc-haymana2.jpg

''Seçimleri kazanmak için elimizden geleni yapacağız.'' diyen CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, ''Benim hayalim Haymana'yı Cumhuriyet Halk Partisi'ne katmak. Böylelikle siyasal, sosyal, ekonomik ve benzeri her alanda Haymana yeni bir çağ açacak. CHP'nin olduğu yerde güven olur, hayata daha umutlu bakabiliriz. CHP'li belediyelerde bunun örneklerini görebiliyoruz. Haymana'yı küçük bir Çankaya yapacağız. Haymanamız için her şey çok güzel olacak." dedi.

''BİZİM SUYUMUZ VAR OVAMIZ VAR BUNU CANLANDIRACAĞIZ"

CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, Haymana'nın diğer ilçelerden çok farklı bir ilçe olduğunun altını çizerek ''Buranın kaplıcası her yerde olmayan bir kaplıcadır. Dünyada sağlık açısından eşi benzeri olmayan sıcak su Haymana'da var. Haymana'yı bizim kazandığımız takdirde Haymana'yı gerçek anlamda turizm bölgesi olarak ilan edip, sağlık sektörünü de böylelikle canlandıracağız. Bunu yaparak Haymanalı hemşehrilerimiz, esnafımız, halkımız daha da çok kazanacak. Tarımda da güçlüyüz ovamız çok büyük. En kaliteli ürünler buğday, nohut, mercimek ilçemizde yetişiyor. Fakat biz bunu pazarlayamıyoruz. Mesela Ovacık bunun bir örneğidir ama biz bunu yapamıyoruz. İşte kazandığımız an bunları faaliyete geçireceğiz. Daha çok insana yatırım yapacağız.'' dedi.

''BİZ İKTİDARI ALAMADIK AMA YEREL YÖNETİMLERİ ALIRSAK BU ÜRÜNLERİ DİREKT PAZARLAYACAĞIZ''

''Haymanalı hemşehrilerim sosyal belediyecilik istiyorlar.'' diyen CHP Haymana İlçe Başkanı Koç, ''Bakın şu an TMO buğday alamıyor. Biz iktidarı alamadık ama yerel yönetimleri alırsak bu ürünleri direkt pazarlayacağız. Dediğimiz gibi suyumuzu değerlendireceğiz. Haymana artık kendini tüm dünyayı açacak bir ilçe haline gelecek. Hem sağlık hem kültür, hem turizm olarak Haymana'yı tam anlamıyla değiştireceğiz. Haymana aslında ilklerin ilçesiydi. İlk banka buraya kuruldu, ilk tarım burada yapıldı ama Haymana'yı körelttiler.'' diyerek hedeflerinden bahsettiği konuşmasını sonlandırdı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 10 Ağustos'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Ankara'da 10 Ağustos'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı