ANASAYFA Haymana Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı

Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Ankara'nın Haymana ilçesinde kayıp olarak aranan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı

Ülkemizde asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan olaylar basına konu olurken Ankara'nın Haymana ilçesinden yürekleri burkan bir haber geldi. Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan 13 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenine bir gölette ulaşıldığı açıklandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Haymana'ya bağlı Yeniköy Mahallesi'nde yaşandı. Mevsimlik tarım işçisi bir ailenin 13 yaşındaki kızı A. N. ailesinin tarlada çalıştığı esnada bir anda gözden kayboldu.

BÖLGEDE ARAMA - KURTARMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Çocuklarını aramaya başlayan ailenin çabaları yetersiz kalınca durum Yeniköy Mahalle Muhtarı Y. E.'ye bildirdi. Bunun üzerine Muhtar Y. E. 112'ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Jandarma, Sağlık ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekiplerin olay yerine intikalinin ardından mahalle halkının da katıldığı arama - kurtarma çalışmalarında sona gelindiği bildirildi. Mahalleli ile ekiplerin arama çalışmalarından saatler sonra 13 yaşındaki A. N'nin cansız bedeni Yeniköy mevkiindeki bir gölette bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, ekipler tarafından A. N.'nin cansız bedeni üzerine yapılan ilk incelemeye göre darp izine rastlanılmadı. Boğulan A. N.'nin yüzde 60 zihinsel engelli olduğu öğrenilirken, yüzmek için suya girdiği öngörüldü. Soruşturma ise devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD Başkanlığı açıkladı! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD Başkanlığı açıkladı! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi