Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilçelerindeki çeşitli yatırımlarını sürdürüyor. Belediye bu kez Haymana Çocuk Merkezi için bir duyuruya yer verirken kayıt sürecinin başladığını duyurdu.

Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı

Ankara'da çocuklar için birbirinden farklı projelere imza atılıyor. Çocukların eğitimi ve gelişimi için destekleyici projeler sunulmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) de yeni bir duyuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt süreci başladı.

Ailelerin çocuklarını güvenerek teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artırdığını bildiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana ilçesinde bulunan Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt sürecini başlattıklarını duyurdu. Konuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan ABB, detayları da ilgili aileler için açıkladı.

ABB'NİN HAYMANA ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden kentte sosyal yardım alan ailelerin çocukları da dahil olmak üzere 36 - 66 aylık çocukları yararlanabiliyor. Çocuk Etkinlik Merkezlerinde grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel kadrosuyla hizmet verileceği açıklanırken saat 07.30 - 18.00 arasında açık olan merkezlerde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programı uygulanıyor.

Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı

Çocukların yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane bulunuyor. Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi kaydı için aileler, 4 - 29 Aralık 2023 tarihine kadar “https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek.

Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı - Resim : 2

29 ARALIK'A KADAR BAŞVURU YAPILACABİLECEK

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvuruları online ortamda almaya başladı. Başvuruda bulunmak isteyen veliler, 29 Aralık 2023 tarihine kadar belirtilen adreste yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek. Veliler “0312 507 36 20” numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alma şansı elde edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER