ANASAYFA Güdül Güdül Belediyesi ışıklandırma ve yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor

Güdül Belediyesi ışıklandırma ve yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor

Güdül ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde bakım hizmeti sürüyor. Tespit edilen sorunları giderek belediye çalışanları ilçenin görünümünün daha iyi olması için adımlar atıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediyesi ışıklandırma ve yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor

Günlük hayatta yerleşim yerlerinde dönem dönem yapılması gereken zorunlu temizlik ve bakım işlemleri bulunuyor. Bu işlemleri vatandaşlar adına gerçekleştiren Belediye ekipleri günlük hayatın sorunsuz ilerlemesine katkıda bulunuyor.

İNÖNÜ MAĞARALARINDA IŞIK ÇALIŞMASI

Bu kapsamda Ankara'nın Güdül ilçesinde de yoğun bir temizlik süreci yaşanıyor. Konu ile ilgili Güdül Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan çalışmalara dair bilgiler veriyor. Güdül'ün önemli ziyaret noktalarından İnönü mağaraları hakkında yapılan çalışmalardan bahsetti.

Güdül Belediyesi “Güdül Belediyesi ekiplerimiz tarihi İn-Önü Mağaralarında ışıklandırma tadilatını sürdürüyor. Belediye ekiplerimiz, İnönü Mağaralarını ziyaret eden vatandaşlar için daha güvenli ve keyifli bir deneyim sunmak amacıyla ışıklandırma tadilatını sürdürüyor” denildi. Yapılan çalışma ziyaretçilerin alanı daha rahat görebilmesi ve alanı ön plana çıkaracak şekilde tasarlanan ışıklandırmalar önem taşıyor.

YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR

Güdül Belediyesi bir diğer çalışma konusu olarak ilçede yabani ot temizleme faaliyetlerinin sürdürüldüğünü duyurdu. Yapılan paylaşımda “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından yabani otların biçimi ve temizliği devam ediyor” ifadelerine yer verildi. 

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'da Güdül için ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti. Bu bağlamda Güdül halkı yapılan faaliyetleri önemle takibini sürdürüyor.

Cengiz Ortataş  - Haberankara.com özel haberidir. Alınamaz kopyalanamaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Mayıs resmi tatilde ek ders ücreti ödenecek mi?

1 Mayıs resmi tatilde ek ders ücreti ödenecek mi?