ANASAYFA Güdül Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti!

Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti!

Ülke genelinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay çocuklara hediyeler verdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti!

Ankara'nın Güdül ilçesinde çocukların hazırladıkları gösteriler ve düzenlenen törenler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Bu çerçevede Güdül Belediyesi tarafından da düzenlenen bu etkinliklerde çocuklar ve diğer vatandaşlar kutlamaların ve eğlencenin tadını çıkardı. 

Etkinliklere katılım sağlayan Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, çocuklara futbol ve voleybol topu hediye etti.

GÜDÜL'DE 23 NİSAN BAYRAMI COŞKU İLE KARŞILANDI!

Sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Güdül Belediyesi düzenlenen etkinlere ilişkin "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Futbol Sahasında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Güdül Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Doğanay, Güdül İlçe Kaymakamımız Sn. Barış AYTÜRK, Daire Amirleri ve Halkımız katılım sağladı." şeklinde açıklamalarda bulundu.

ÇOCUKLARA FUTBOL VE VOLEYBOL TOPLU HEDİYE EDİLDİ!

Düzenlenen etkinliklerin yanı sıra belediye tarafından yapılan paylaşımda "Kutlamalar kapsamında öğrenciler çeşitli gösteriler sergiledi.

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet DOĞANAY'ın çocuklarımıza hediye ettiği futbol ve voleybol toplarının dağıtımı ile program son buldu." ifadeleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının tamamlandığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması! Çoğunluğun kabul etmesi gerekir

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması! Çoğunluğun kabul etmesi gerekir