ANASAYFA Güdül Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı

Ankara'nın ilçelerinde belediye yönetimleri ile ilçe sakinleri bayramlaşma programları sürüyor. Bu kapsamda Güdül ilçesinde de renkli görüntüler oluştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla nesiller boyunca devam eden toplu bayramlaşma geleneği bu senede devam etti. Küçükler, büyüklerin ellerini öperek bayramlarını kutlarken, büyüklerde iyi dilek temennilerini kabul etti. Ankara'nın Güdül ilçesinde de vatandaşlar birbirinin bayramını tebrik etti.

GÜDÜL'DE RAMAZAN BAYRAMI HEYECANI

Siyasi isimlerde içinde bulunulan bayram dolayısıyla temsil ettikleri yerlerde vatandaşların bayramını kutladı. Ankara'nın Güdül ilçesinde de yakın zamanda yönetime gelen yeni başkan Mehmet Doğanay vatandaşların bayramlarını kutladı.

Vatandaşları belediye binasında ağırlayan Başkan Doğanay onlar ile yakından ilgilendi. Her yaştan insanın katıldığı bayramlaşma törenlerinde renkli anlar yaşandığı görüldü. Bayramlaşmaya gelen çocuklara çikolata ikramında bulunan Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yetişkin bireylere de bayramın hayırlı olmasını dilediğini ve ilçe için çalışacaklarını söyledi.

BELEDİYEDEN BAYRAM MESAJI

Güdül Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda da “Ramazan Bayramı münasebetiyle belediye hizmet binamızda hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla bayramlaşmamız gerçekleşti. Herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diliyoruz” denilerek vatandaşların bayramı kutlandı.

Ramazan Bayramı boyunca Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'ın karşılıklı ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor. Bayram sonrasında da Güdül Belediyesi tarafından atılacak adımlar Güdül halkı başta olmak üzere pek çok kesim tarafından merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi!

Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi!