ANASAYFA Güdül Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Ankara'da temizlik seferberliği başlatan Belediyeler arasına Güdül'de katıldı. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'dan geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Mevsim geçişleri ve yaz aylarında halka açık alanlarda normalden fazla insan sayısının olması bazı tedbirlerin alınmasını beraberinde getirdi. Güdül'de de belediye ekipleri aldıkları talimat doğrultusunda bahar ve yaz ayları için çalışmaya başladı.

GÜDÜL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI TEMİZLİĞE BAŞLADI

Güdül Belediyesi'ne bağlı işçiler ilçe genelinde belirlenen noktalarda temiz ve bakım çalışmaları başlattılar. Detaylı bir temizleme sürecine başladıklarını ifade eden Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay temizliği önemsediklerini söyledi.

Başkan Doğanay “Güdül ilçesindeki vatandaşlarımızın tertemiz bir ilçede ve çevrede yaşamasını sağlayacağız. Temizlik kampanyası çerçevesinde, çocuk oyun alanlarında ve parklarda, halka açık olan bölgelerde temizlik çalışması başlatıldı” dedi.

BAŞKAN DOĞANAY'DAN GÜDÜL HALKINA ÇÖPLERİ YERE ATMAMA RİCASI GELDİ

Temizlik çalışmaları kapsamında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay bazı konularda vatandaşların daha dikkatli olmasını istediklerini belirtti. Başkan Doğanay “Vatandaşlarımız çöplerini lütfen yerlere değil, belirlenen alanlara, noktalara bırakırlarsa, görevlilerin çöpleri toplaması daha hızlı olacaktır” diyerek ilçe sakinlerinin kendilerine yardımcı olmasını beklediklerini vurguladı.

Güdül ilçesinde sokaklarda ve parklarda temizleme çalışmalarının başlatılması halk tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Temizlenen alanları kullanan Güdül halkı konforlu ve hijyenik ortamda aileleri ve sevdikleri ile birlikte daha fazla vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı

Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı