ANASAYFA Güdül Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi

Ankara'da yaşanan yağış pek çok ilçeyi vurdu. Yaşanan yağıştan etkilenen yerler arasında yer alan Güdül'de Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi

Yoğun yağış sonrası Ankara'da toparlanma çalışması sürüyor. Çok fazla zarar yaşayan Ankara'nın ilçelerinde vatandaşlara maddi ve manevi olarak yanındayız mesajı verilmeye de devam ediliyor.

GÜDÜL'DE YARALAR SARILIYOR

Bu ilçeler arasında yer alan Güdül'de şiddetli yağış beraberinde yollarda ve meskenlerde zor anlar yaşatmıştı. Önceden uyarısı yapılan yağışta mağdur olanları belirlemek için Güdül'de Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'da bizzat sahaya inerek hem zarar gören vatandaşlara destek oldu hem de çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN DOĞANAY SAHADA

Yaşanan yağış sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte çalışan Güdül Belediyesi ekipleri yolları eski haline getirmek için gerekli işlemleri uyguluyor. Bölgedeki vatandaşlarda ekiplerin çalışmalarını dikkatle takip ediyor.

Ekiplerin başında yer alan Başkan Mehmet Doğanay'da sahada denk geldiği vatandaşlar ile sohbet ederek onlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Doğanay Güdül Belediyesi olarak yaşanan hasarı telafi etme uğruna ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Söz konusu yağış sonrası Güdül'de mevcut durumun eski haline döndürülme sürecinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Cengiz Ortataş Haberankaracom haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı

Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı