ANASAYFA Güdül Güdül Belediyesi Işın Karaca konseri ile Yaza Merhaba diyecek

Güdül Belediyesi Işın Karaca konseri ile Yaza Merhaba diyecek

Ankara ilçelerinde peş peşe yazın gelişini kutlamak amacıyla konserler düzenleniyor. Düzenlenen konserlerde sevilen şarkıcılar vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediyesi Işın Karaca konseri ile Yaza Merhaba diyecek

Güdül Belediyesi sosyal medya hesaplarından ilçe sakinleri için önemli bir konser duyurusu yaptı. Yapılan paylaşımlarda kendi ilçelerinin yaza merhaba konserinin detaylarına yer verildi.

Ankara ilçelerinde ABB'nin katkılarıyla konserler düzenlenmeye başlamıştı. Yerel yönetimler tarafından hazırlanan konserler insanlar tarafından ilgi ile karşılanıyor. Bu kapsamda Belediye Başkanlığını Mehmet Doğanay'ın yaptığı Güdül Belediyesi Yaza Merhaba konseri düzenleyeceklerini ve konserde yer alacak şarkıcının Işın Karaca olduğunu duyurdu.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TA KATILACAK

Güdül Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın katılımları ile gerçekleştireceğimiz Işın Karaca konserimize tüm halkımız davetlidir” denildi. ABB Başkanı Yavaş Ankara'nın partisinin yönetiminde olan diğer konserlerde olduğu gibi bu konserde de yer alması ve Güdül halkının eğlencesine ortak olması bekleniyor.

51 yaşındaki Karaca'nın şarkılarını seslendireceği konsere katılacağı ifade edilen ABB Başkanı Yavaş'ın burada seçim sonuçlarından dolayı teşekkür ve ilerleyen yıllarda yapacakları çalışmalar hakkında konuşma yapması bekleniyor. 

Güdül'de duyuru yapılan Işın Karaca Konseri 13 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da İlçe Stadyumunda düzenlenecek. Yaz aylarında Güdül'de benzer konserlerin düzenlenmesi tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı

Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı