ANASAYFA Güdül Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı

Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı

Gün içerisinde Güdül'ün farklı noktalarında belediye ekipleri tarafından bir takım bakım ve onarım uygulamaları gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda yapılan çalışmalara dair yeni bilgilendirmeler gelmeye devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı

Ankara'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Güdül bünyesine önemli tarihi eser ve yerleşim yerlerini de barındırıyor. Şehrin turizmine katkıda bulunan bu yerler zaman içerisinde çeşitli bakım işlemlerinden geçiriliyor.

İNÖNÜ MAĞARALARINDA BAKIM ÇALIŞMASI

Güdül ilçesinde bulunan İnönü mağaraları da bu kapsamda ilçenin değer verdiği yerler arasında ön plana çıkıyor.  Bizanslılar döneminden kaldığı tahmin edilen ve dağın içini oymak suretiyle yapılan bu mağaralarda, merdivenlerle kat kat yukarılara çıkılıyor. İlçe ve şehirdeki binlerce yıl önceki yerleşim hayatına dair akıllarda fikirler oluşmasını sağlayan bu yer için Güdül Belediyesi tarafından da bir takım çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Konu ile ilgili bir bilgilendirme yapan Güdül Belediyesi alanda bazı çalışmalar gerçekleştirildiğini bildirdi. Yapılan paylaşımda “Ankara Büyükşehir Belediyesi personellerimiz tarafından İn-Önü Mağaralarında çalışmalar devam ediyor. Çay yatağı genişletme, temizleme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor” denildi. ABB ekipleri Ankara'nın diğer ilçelerinde olduğu gibi burada da yerel yönetimler ile iş birliği yapmayı sürdürüyor.

GÜDÜL ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Yaz ayların gelmesi ile birlikte çevre ilçelerden insanların Güdül ilçesine gelmesi bekleniyor. İlçede yer alan yeşil alanlar bir çok insanın ilgisini çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere dokuzuncu kez 2000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere dokuzuncu kez 2000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi!