Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri vatandaşları bilgilendirmek üzere başlattığı çalışmalara ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor. Güdül Belediyesi de temizlik çalışmalarına devam ettiğine ilişkin açıklama yaparken çevre düzenlemesine de devam ettiklerini bildirdi.

Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor

Başkent Ankara'daki 25 ilçe belediyesinin çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyeleri tarafından yapılan çalışmalara ilişkin detaylar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediyeler yapılan bu çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirmek üzere gerek resmi sosyal medya hesapları gerekse de internet siteleri üzerinden paylaşımlar yapılıyor.

Ankara'nın Güdül ilçesindeki çalışmalara ilişkin de belediyeden açıklama geldi. Güdül Belediyesi ilçede çevre düzenlemesi yaptıklarını bildirdi.

GÜDÜL İLÇESİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ankara'nın Güdül ilçesinde belediye ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor

Güdül Belediyesine bağlı bulunan Temizlik ile Fen İşleri Müdürlükleri'nde çalışan ekiplerin yoğun tempoda çevre düzenlemesi işlerine devam edildiği aktarıldı. Güdül Belediye Başkanı Doğanay, ekiplerin çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "İlçe merkezinde bazı alanlar ile park ve bahçelere mevsimlik çiçek dikimi, Boyalı Mahallesi'nde bazı alanlara kilitli parke taşı döşemesi sürüyor." ifadesini kullandı.

Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

Güdül Belediye Başkanı Doğanay, meydan düzenlemelerine önem verdiklerini vurgulayarak, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini kaydetti. İlçede temizlik çalışmaları da devam ederken çevre düzenlemesi işleri ile ilçenin yaza hazırlandığı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER