Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Kızılcahamam Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmalar merak ediliyor. Vilayetler Evin'deki çalışmaları yakından inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Haberankara.com Özel Haber - 2021 yılında yapımına başlanan Vilayet Evleri hakkında Kızılcahamam Belediyesi tarafından önceki yıllarda yapılan açıklamada Soğuksu Caddesi üzerinde 111 ada, 6 parsel sayılı taşınmaz üzerine İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği Başkanlığı tarafından Vilayetler Evi yapılması için çalışmaların başladığı ifade edilmişti.

Ankara’nın önemli termal merkezlerinden olan Kızılcahamam’a İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan projenin tamamlanması ile termal turizm ve istihdam açısından önemliyken konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Kızılcahamam'ımız Ankara’nın ve Türkiye’nin önde gelen termal turizm merkezlerinden. Biz bunu daha da geliştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.'' demişti. Başkan Acar, konuyla ilgili yeni bir açıklamaya yer verdi.

KIZILCAHAMAM BELEDİYE BAŞKANI ACAR'DAN VİLAYETLER EVİ YORUMU

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Açılışı için gün saydığımız Vilayetler Evimizi, İlçe Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık.'' ifadelerine yer verdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Acar, açıklamasının devamında ‘’Turizm alanında Kızılcahamam’a büyük değer katacak, ülkemizin tek termal Vilayetler Evi projemizi ilçemize kazandıran İçişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER