Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar hemşireler günü dolayısıyla Aile Sağlık Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette görevli personellerin mesleklerinin önemine vurgu yapıldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Ülke genelinde 12 Mayıs'ta kutlanan Hemşireler Günü bir kaç güne yayılarak kutlanmaya devam ediyor. Önemli kurum ve kuruluşların temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş sağlık çalışanlarına bu özel dönemde sevgi ve saygılarını gösteriyor.

“SAĞLIK EMEKTARLARINA BAŞARILAR DİLEDİK”

Bu kapsamda Kızılcahamam ilçesinde de benzer görüntüler yaşandı. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar beraberindeki isimler ile beraber ilçedeki sağlık personellerini ziyaret etti.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Yapmış olduğu ziyarete dair sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Başkan Acar "Aile Sağlık Merkezimizi İlçe Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ederek hemşirelerimizle, doktorlarımızla ve sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Hemşirelerimizin Hemşireler Gününü de kutlayarak tüm sağlık emektarlarına görevlerinde başarılar diledik" ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi - Resim : 2

ÇALIŞANLARDAN TEŞEKKÜR

Aile Sağlık Merkezinde görev yapan personellerde kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Süleyman Acar'ın sağlık çalışanlarının önemine vurgu yaptığı ziyarette günün anlam ve önemi kapsamında pasta kesimi gerçekleştirildi.

SONRAKİ HABER